Sport
ZAPREŠIĆANI OČEKUJU PRVE BODOVE

Toplak oštrim riječima pokušava razdrmati momčad
Objavljeno 23. srpnja, 2016.

Zanimljiva je atmosfera u taboru zaprešićkih nogometaša. Startni poraz u Koprivnici u kojem nisu izgubili samo bodove već i dva igrača koja su dobila crvene kartone, Marka Kolara i Khaleda Mefsina, prilično je naljutio trenera Samira Toplaka. No, dodatno ga je zabrinula igra njegove momčadi u prijateljskom susretu protiv Al Nassara, koji je Inter pobijedio s 3:1. No, Toplak je svojim igračima poručio:

- Umjesto da smo tu utakmicu iskoristili kao pripremu za Osijek, da budemo hrabri i razigrani, dobili smo ništa. Malo smo se probudili u nastavku, ali ovo nije prvoligaška razina. Ako ovakva igra i pristup budu protiv Osijeka, bolje da ne istrčimo na teren - oštar je bio Toplak.

Ostaje vidjeti kako će te njegove riječi primiti momčad. Hoće li se “div iz Zaprešića” probuditi ili će i dalje biti uspavan. Nema dvojbe kako Zaprešićani u susretu s Osijekom vide svoju priliku za osvajanje prvih ovosezonskih bodova.

- Osječani su u usponu. Iako u Puli nisu odigrali ništa ekstra, pobijedili su, ali mislim kako mi možemo na kraj s njima - kaže Ivan Čović, vratar Intera.

Inače, za susret protiv Osijeka Interu bi se trebao vratiti pouzdani lijevi branič Ivan Čeliković.D.Kl.

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike