Osijek
ZDRAVSTVENA STANICA ČEPIN

Čepinci napokon dobili pedijatrijsku ambulantu
Objavljeno 10. veljače, 2016.

Za trinaestak tisuća stanovnika iz Čepina, Livane, Čepinskih Martinaca, Čokadinaca i Beketinaca posljednjih je godina sve kvalitetnija i raznovrsnija ponuda zdravstenih usluga u Zdravstvenoj stanici u Čepinu.

Nakon što je prošle godine Osječko-baranjska županija uložila u renoviranje i moderniziranje ljekarne koja radi u Zdravstvenoj stanici, Čepinci su sada dobili i usluge pedijatra.

Podsjetimo, još za mandata prijašnjeg općinskog načelnika Dražena Arnolda (sada predsjednika Općinskog vijeća), koji danas radi kao obiteljski liječnik u Čepinu, a u suradnji s Domom zdravlja Osijek, proširen je broj usluga. Čepinci su dobili usluge fizijatra i ginekologa, a sada je urodila i dugogodišnja inicijativa za otvaranje pedijatrijske ambulane.

Prema riječima čepinskog načelnika Dražena Tonkovca, pedijatrijskom će se ambulantom u Čepinu razina zdravstvene zaštite najmlađih podići na višu razinu. Stoga se pozivaju svi zainteresirani roditelji da prijave svoju djecu jer će ambulanta početi s radom čim se prijavi dostatan broj pacijenata. Ciljana skupina su djeca u dobi od rođenja do sedme godine života. Roditelji trebaju ispuniti izjavu o odabiru pedijatra, uz obvezno predočenje zdravstvene iskaznice djeteta, i to u Zdravstvenoj stanici Čepin, u Patronažnoj službi od 7.30 do 9 sati te od 13 do 15 sati, ili u ambulantama dr. Knežević i dr. Paun u redovito radno vrijeme. Izjave se mogu ispuniti i u Doma zdravlja Osijek, u uredu glavne sestre na drugom katu, soba 207, radnim danom od 8 do 15 sati. D. Pejić

Možda ste propustili...

SPOJ GINEKOLOGIJE I NEINVAZIVNE ESTETSKE MEDICINE

Poliklinika Sara sada i u Osijeku

ODJEL ZA RAD S DJECOM I MLADIMA

Pričaonice i kreativne radionice u GISKO-u