Sport
IZ REAL MADRIDA BEZ SENZACIONALNIH VIJESTI

Benitez ostaje trener, Ronaldo nikada nije tražio njegov odlazak!
Objavljeno 23. studenog, 2015.

Nogometaši Barcelone su u subotu navečer u poznatom El Clasicu protutnjali Madridom i ponizili Real s visokih 4:0. Odmah nakon utakmice najveća zvijezda “kraljeva” Cristiano Ronaldo navodno je poručio predsjedniku kluba Florentinu Perezu “ili trener, ili ja”. Nakon poniženja od najljućeg rivala na Santiago Bernabeuu zavladao je kaos. Nezadovoljni su navijači, igrači, uprava... i činilo se da će netko platiti ceh. Nakon što je Perez za jučer sazvao izvarednu konferenciju za novinare, očekivalo se da će gradu i svijetu objaviti kako “Rafael Benitez više nije trener Real Madrida” ili senzaciju da se Real odrekao Ronalda, koji se pokušao (opet) postaviti iznad kluba. No ništa se senzacionalno nije dogodilo, tresla se brda, rodio se miš. Perez se javnosti obratio kako bi smirio “ludilo” i umirio navijače.

- Rafael Benitez ostaje trener Reala! Imali smo sastanak uprave, razgovarao sam s igračima, analizirali smo situaciju u klubu i Rafa ima našu punu podršku i povjerenje. Naš trener ima velik potencijal, tek je počeo svoj posao u Madridu, dopustimo mu da nastavi raditi i ostvarit će svoje ciljeve - kazao je Perez.

Nakon objave da Rafa ostaje trener na red je došao i Cristiano Ronaldo.

- Ronaldo nikada nije tražio Benitezov odlazak. To je sve nečija želja da se destabilizira Real. Svaki dan se pišu takve priče. Svaki dan nešto novo. Netko želi destabilizirati klub, ali ja to neću dopustiti! - dodao je Perez i navijačima poručio kako razumije njihovu frustraciju zbog teškog domaćeg poraza od Barcelone.

- Razumijem da ste ogorčeni, ali molim vas za podršku! - zavapio je Perez i završio presicu s koje su se očekivale senzacionalne vijesti, no nije se dogodilo ništa senzacionalno. (I. Li.)

Možda ste propustili...

OSMINA FINALA KUGLAČKOG KUPA HRVATSKE

Osijek jedini favorit od slavonskog kvinteta

TALENTIRANI NAPADAČ 17-GODIŠNJI MISLAV ĆUTUK

Mogao u Juve, ali ostaje u Dinamu

Najčitanije iz rubrike