Sport
TRENER CIBALIJE VEĆ SADA NAJAVIO

Milinović: U Zadru će sigurno
biti promjena u sastavu
Objavljeno 19. kolovoza, 2015.

VINKOVCI - Četiri dana nakon domaćeg poraza Cibalije od Šibenika na startu drugoligaškog prvenstva razočaranje u Vinkovcima ne jenjava. Posebice kada su pogledali sve rezultate kola, u kojem je bilo dosta čudnih ishoda, a uz to četiri poraza domaćina. Na otvaranju sezone domaće pobjede upisali su samo Dinamo II i Gorica. Zbog svega toga poraz je još bolniji, što je teško palo i nogometašima Cibalije, pa je trener Damir Milinović na prvom treningu morao posegnuti za psihološkom rehabilitacijom kako bi oraspoložio svoje igrače. Sva sreća da nakon utakmice sa Šibenikom nitko nije izvan stroja.

- Nitko se nije žalio nakon utakmice, svi su zdravi i redovito treniraju. U ponedjeljak smo odradili motivirajući trening, jer smo svi bili neraspoloženi nakon poraza od Šibenika. Očekivali smo bar bod, koji smo igrom zaslužili. Nastavljamo raditi prema već utvrđenom planu, jer ne smije nas izbaciti iz takta jedan poraz. Vjerujemo u sebe i u ono što smo radili do sada, a uvjereni smo da nam se taj rad mora vratiti kroz osvojene bodove, možda već protiv Zadra.

Nakon poraza od Šibenika trener Milinović je izjavio kako će u momčadi za sljedeću utakmicu biti promjena. Je li do danas ostao pri tadašnjoj izjavi i namjerava li mijenjati nešto u igri svoje momčadi?

- Kada se izgubi utakmica, uvijek se razmišlja kako bi trebalo nešto promijeniti. Ne u smislu da nekome nešto zamjeram, jer mišljenja sam da su svi željeli najbolje i da su pokušali dati svoj maksimum. Stoga zbog poraza nikome ništa ne zamjeram. Sigurno je da će u momčadi za Zadar biti nekih promjena. Želimo početi skupljati bodove, vidjeli ste da je bilo čudnih rezultata i da će, ako je suditi po prvom kolu, biti vrlo teška i neizvjesna sezona, a mi želimo što prije uhvatiti kontinuitet igara i skupljanja bodova. Imam na raspolaganju 23 igrača i svi u svako vrijeme moraju biti sposobni uskočiti umjesto nekoga. Još uvijek nikome nije zagarantirano mjesto u sastavu - zaključio je Milinović. A. Grgić

DANAS U VELIKOJ KOPANICI

Nogometaši Cibalije danas će odigrati prijateljsku utakmicu u Velikoj Kopanici protiv županijskog prvoligaša Posavine. Susret je predviđen za 18 sati, a trener Milinović u Veliku Kopanicu namjerava voditi sve igrače?

- Sastavit ću dvije momčadi, jednu potencijalnu za Zadar, a drugu od ostalih igrača, uglavnom igrat će svi - otkrio je Milinović.

Možda ste propustili...

NOVA POBJEDA NOGOMETAŠICA OSIJEKA

Hajduk razbijen petardom u nastavku

PAKET24 PREMIJER LIGA ZA RUKOMETAŠE

Vinkovčani ipak nisu pomogli NEXE-u

Najčitanije iz rubrike