Sport
OSJEČKE NOGOMETAŠICE DOČEKUJU PREGRADU

Do kraja sezone ne primiti pogodak
Objavljeno 25. travnja, 2015.

OSIJEK - Pet kola uoči kraja prvenstva nogometašice Osijeka stekle se osam bodova prednosti te tako praktički osigurali 19. titulu prvaka Hrvatske. Teorija to još nije potvrdila, ali kako su na travnjaku popularne “zečice” već po dva puta svladale najveće konkurentice iz Dinamo Maksimira i Splita, jasno je da ih nitko ne može onemogućiti u osvajanju novog naslova. Tako i sutrašnje protivnice iz Pregrade koje će se gledateljima na Mačkamami predstaviti od 16 sati uz opće uvjerenje da će, kao i sve prethodnice, kući otići praznih ruku i punije mreže. A da istodobno ne ubace koju loptu u domaću mrežu gdje su u proteklih 12 ogleda završile samo dvije.

- Nedvojbeno je da smo znatno kvalitetniji i favoriti protiv sastava iz Pregrade, ali to nikako ne smije značiti da se maksimalno ne posvetimo tome susretu. Moramo ponajprije zadržati odličnu atmosferu jer nam predstoje još obveze u Kupu u kojem ćemo ponovno morati u Split kada želimo biti u top spremi. Nastojat ćemo zadržati i koncentraciju u borbi za bodove gdje do kraja planiramo osvojiti sve raspoložive i pri tomu sačuvati mrežu netaknutom. To će nam biti motiv do kraja sezone u kojoj smo uvjereni da ćemo osvojiti dvostruku krunu, ali uz angažman primjeren višestrukim prvakinjama države - govorio je Branko Perković, najbliži suradnik trenera Zvonimira Kolaka, koji će sutra ponovno prigodu pružiti većem broju igračica.(D.L.)

Parovi 14. kola

Osijek - Pregrada, Ombla - Trnava, Viktorija - Dinamo Maksimir i Katarina Zrinski - Agram. Split je slobodan jer je Rijeka JP odustala od natjecanja.

Možda ste propustili...

SUPERSPORT PRVA NOGOMETNA LIGA

Bez pobjednika u Vukovaru i Vinkovcima

PAKET24 PREMIJER LIGA ZA RUKOMETAŠE

Vinkovčani ipak nisu pomogli NEXE-u

Najčitanije iz rubrike