Sport
BRUNO BUHAČ NEPORAŽEN NA KLUPI CIBALIJE

Mladina viđen na tribinama u Rudešu
Objavljeno 14. travnja, 2015.

VINKOVCI - I u drugoj utakmici koju je samostalno vodio Bruno Buhač je bio uspješan. Istina, nije Cibalia slavila kao protiv Lučkog, no remi protiv Rudeša v.d. trenera čini zadovoljnim.

- To i je bio najrealniji rezultat. U prvom poluvremenu Rudeš je imao malu terensku premoć, a i neke prilike. Istini za volju i mi smo imali odličnu priliku, onu Puljićevu, a koju nismo realizirali. Nakon dogovora u svlačionici, odigrali smo bolje i odmah na početku izjednačili. Poslije smo imali još dvije odlične prilike, ali nam se i dalje ponavlja naša neefikasnost. Na kraju smo mogli dobiti još i gol, ali nas je malo i sreća pomazila - pričao je Buhač.

Uoči utakmice najavio je kako mu je ovo posljednja na klupi Cibalije?

- Rekao sam da je ovo zadnja koju vodim kao trener i o tome sam upoznao predsjednika. Nadam se da će ovaj tjedan uprava pronaći trajno rješenje. Vidio sam na tribini protiv Rudeša mog prijatelja i susjeda Mladinu. Možda je on jedan od kandidata koji bi trebao preuzeti Cibaliju.

Što će se dogoditi ako uprava ipak ne pronađe trenera?

- Vjerojatno ću i dalje obavljati taj posao. U Cibaliji sam već jako mnogo godina i nisam od onih koji bi lako digli sidro. Volio bih kada bi Uprava bila ozbiljna i riješila to pitanje, a ja bih, iskreno, radije bio pomoćnik, pa tko god bio trener - rekao je Buhač.

U svakom slučaju, s obzirom na uspjeh u ova dva kola u kojima je vodio prvu momčad Buhač bi možda zaista mogao ostati do kraja prvenstva na kormilu Cibalije. Ipak, ako će se gledati dugotrajnije rješenje, bolje bi bilo za klub pronaći trenera koji će voditi momčad i sljedeće sezone. A.Grgić

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike