Sport
NAŠIČANI ŽALE ZA PROPUŠTENIM

Babić: Priznajem, nisam najbolje pripremio momčad za NEXE
Objavljeno 26. ožujka, 2015.

Našičani mogu biti zadovoljni prikazanom igrom, posebice u prvom poluvremenu, što su i isticali nakon susreta. Naravno, doživljen je poraz, pa s te strane nikako ne mogu zadovoljni napustiti Veszprem. Meškov je i dalje aktivni sudionik Final foura. Pobjedom mogu biti zadovoljni, ali ne i prezentacijom igre u većem dijelu susreta. Priznao je to i Željko Babić, trener Meškova i novi hrvatski izbornik.

- Priznajem, nisam dobro pripremio momčad. U prvom poluvremenu djelovali smo u grču, jer smo znali da, ako izgubimo, napuštamo turnir. No, s druge strane, očito sam dobro pripremio momčad na poluvremenu. U drugom poluvremenu naša obrana je djelovala bolje, zabili smo pet-šest lakših golova i to je presudilo. Moram čestitati NEXE-u i na danas prikazanoj igri i na onome što je prikazao ove sezone i želim mu puno sreće u hrvatskom prvenstvu.

Zdenko Kordi, trener NEXE-a, prvo je komplimentirao domaćinu i organizatoru:

- Lijepo je biti dijelom ovoga spektakla i završnice. Na žalost, idemo kući, a vi koji ostajete, vjerujem, uživat ćete u dobrom rukometu. Pohvale zaslužuje i vodstvo SEHA lige, smatram kako je ovo bila najbolja sezona, prije svega u organizacijskom, ali i u svakom drugom smislu. Što se tiče utakmice, presudila je bolja obrana Meškova u drugom poluvremenu. U tom dijelu igre mi smo bili bolji u prvom poluvremenu. Ovo je bila taktički zahtjevna utakmica, dobra za nadigravanje i mislim kako smo se ukupno dobro predstavilli i na ovoj utakmici, ali i u cijeloj sezoni.

Tomislav Nuić, lijevo krilo NEXE-a, došao je na presicu razbijena zuba:

- Velika je čast biti dijelom ovoga. Pokazali smo dobru igru u prvom poluvremenu, načinili nekoliko naivnih isključenja, zbog čega smo u prvom poluvremenu dopustili suparniku da nas dostigne. U drugom smo izgubili nekoliko lopti, što je iskusna momčad Meškova iskoristila.

Ivan Pešić. Hrvat na vratima Meškova osvrnuo se na ono što očekuje njegovu momčad, a to je susret s Vardarom.

- Ove smo ih sezone jednom uvjerljivo pobijedili i jednom smo izgubili. Možemo im parirati, ali moramo biti na 150 posto. Puno bolje nego što smo odigrali protiv NEXE-a. (K.L.)

Možda ste propustili...

SLAVONSKI OBRAČUN U SUPERSPORT PRVOJ LIGI

U srazu sa susjedima motiv nam je još veći

ŽNK OSIJEK SUDIONIK EU SPORT FORUMA

U finalu je bio i osječki projekt

Najčitanije iz rubrike