Sport
ZIMKO UZ PAN

Siguran start obaju branitelja naslova, tamburice KUD-a Josipovac odzvanjale Zrinjevcem
Objavljeno 18. prosinca, 2014.

OSIJEK - Branitelji naslova pobjednika na Zimku uz Pan, Đavo tapu Rockatiki kod seniora i Skripta Canon kod veterana, sigurno su startali u ovogodišnje izdanje turnira. Skripta Canon se bez većih problema razračunala sa Sambom Lipov hlad (5:1), s istom razlikom pogodaka, ali drukčijim rezultatom (4:1) Đavo Tapu Rockatiki svladao je Caffe bar M13. Ipak, najveću pozornost te večeri nisu izazvali hakleri, nego tamburice, koje su stigle u pratnji momčadi KUD Josipovac. Prašili su tamburaši sve u šesnaest, ali to nije pomoglo njihovoj momčadi. Iločki podrumi su ih razbili sa 7:1, ali su se svi u Zrinjevcu dobro zabavili jer muzikašima rezultat nije bio presudan za dobro raspoloženje. Nisu prestajali sa svirkom tijekom cijelog susreta.

Bila je to, dakle, prilično vesela večer, a posebno se to odnosi na momčadi koje su svoj bodovni konto obogatile pobjedama. Kod veterana to je uspjelo Dimnjaku, koji je na krilima trostrukog strijelca Igora Viševića svladao HNK Bilje (5:2), a Caffe bar Pinocchio i Prvo hrvatsko pivo Osječko odigrali su prvi remi ove godine na turniru. Završlilo je 1:1.

U konurenciji seniora, uz dvije utakmice koje smo spomenuli u uvodu, odigrana su još tri susreta. Jesenski prvak Županijske lige Čepin PSC Opel nije krenuo pobjedom. Remizirali su s Caffe bar Jungleom, a Čepinčani moraju biti i sretni takvim ishodom jer su pet minuta prije kraja zaostajali dva pogotka, ali su to uspjeli dostići. Završilo je 2:2. Napeta je bila i utakmica između MNK Baza i Donjeg grada. Donjograđani su imali stalnu kontrolu rezultata jer su vodili sa 2:0 i 3:1, ali otpor MNK Baza nije moguće slomiti baš tako lako. Ipak, Donji grad je na kraju pronašao način kako očuvati stalnu prednost i na kraju ju je pretvorio u pobjedu od 3:2. Vodos je, pak, posao protiv NK Slavonija iz Ivanovca obavio već u prvom poluvremenu, kada je stekao visokih 3:0, pa je ostatak susreta odradio rutinski, to više što je odmah na početku drugog poluvremena postigao i četvrti pogodak, što je bio i konačan rezultat susreta (4:0).D.Keler

REZULTATI
VETERANI

Skripta Canon – Samba Lipov hlad 5:2

Veterani HNK Bilje – Dimnjak 2:5

Caffe bar Pinocchio – Prvo hrvatsko pivo Osječko 1:1

SENIORI

Čepin PSC Opel – CB Jungle 2:2

Iločki podrumi – KUD Josipovac 7:1

MNK Baza – Donji grad 2:3

NK Slavonija Ivanovac – Vodos 0:4

Đavo Tapu Rockatiki – Caffe bar M13 4:1

DANAS NA ZIMKU UZ PAN
VETERANI

18 sati: Auto Drago Vinkovci - Borbaš security

18.35: Skripta Canon - HNK Bilje

SENIORI

19.10: Caffe bar Escape - Caffe bar M13

19.45: HRFUTSAL.com - Caffe bar Bulldog

20.20: Pizzeria Tomislav - NK Dunav Dalj

20.55: Đavo tapu Rockatiki - Caffe bar Greenfield

21.30: MNK Baza - MNK Sarvaš

22.05: Canimeč - Ferivi

VEČERAS TREBA POGLEDATI

Večeras će opet u akciji biti oba branitelja naslova, Skripta Canon u veteranskoj i Đavo tapu Rockatiki, ali i najintrigantniji susret, onaj seniorski između HRFUTSAL.coma i Caffe bara Bulldog.

Možda ste propustili...

ŽNK OSIJEK SUDIONIK EU SPORT FORUMA

U finalu je bio i osječki projekt

POLUFINALE DOIGRAVANJA ZA ODBOJKAŠE

Mursaši nemaju namjeru večeras zaključiti sezonu

POBJEDNICI MADRIDA DOBIT ĆE GOTOVO MILIJUN EURA

Donna u 1. kolu čeka kvalifikanticu

Najčitanije iz rubrike