Mozaik
U VANILLA CLUBU U VINKOVCIMA

Hip-Hop party i
predstavljanje vinkovačke scene
Objavljeno 26. studenog, 2014.

Nakon dužeg izbivanja ekipa okupljena oko Udruge Hip-Hop VK i Naše Stvari ponovno organizira Hip-Hop događaje u Vanilla Clubu Vinkovci, na novouređenom drugom flooru kluba.

Da su Vinkovci poznata destinacija svim simpatizerima urbane kulture te nadaleko poznato kulturno središte najvećih hip-hop događaja, ove subote, 29. studenog 2014., dokazat će najperspektivniji izvođači ovoga podneblja.

Nastupit će ukupno osam izvođača, i to svi iz Vinkovaca, kao pravi pokazatelj vinkovačke urbane kulture, gdje glavnu ulogu ima DeYo, koji trenutačno slovi kao jedan od najboljih MC-a ovog dijela Hrvatske, te Siky, perspektivni producent i MC Vinkovaca, koji je u posljednje dvije godine najaktivniji MC te neizostavni pokretač svih događaja u Vinkovcima cijele urbane kulture. Antebiotik kao novo ime vinkovačke rap-scene također će se predstaviti publici Vanilla Cluba. Uz repere nastupit će i najveće ime hrvatske beatbox scene Lil'Bear.

Za dobre plesne ritmove cijelu noć potrudit će se DJ Milka, Krpan, Lu Kaku i Hudi, sve pod budnim okom inicijatora večeri Sikyja, a razne plesne skupine pobrinut će se da novouređeni plesni podij ne bude prazan. I vi im se možete pridružiti i podržati domaću urbanu scenu grada, i to potpuno besplatno.M.Kokaj

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike