Sport
ZANIMLJIV SUBOTNJI ODBOJKAŠKI PROGRAM

Mursa-Osijek protiv vodećih,
pa Slavonke međusobno
Objavljeno 24. listopada, 2014.
Ljubitelji odbojke moći će nazočiti dvjema zanimljivim predstavama u maloj dvorani Gradski vrt

Osječki ljubitelji odbojke moći će u subotu nazočiti dvjema zanimljivim predstavama u maloj dvorani Gradski vrt.

Program u 17 sati otvaraju odbojkaši Murse-Osijek i črečanskog Centrometala. Sraz tih klubova u pravilu je neizvjestan, a kako su obje momčadi slavile u prethodna dva kola, treba vidjeti tko će nastaviti uspješan niz. Gosti nisu izgubili još ni set, Osječani jesu već tri, ali zna se tko je favorit u Gradskom vrtu. U ostalim susretima Skupine I igraju se susreti Sisak - Rijeka, Karlovac - Mladost (Zagreb) i Rovinj - Mladost Marina Kaštela. U Skupini II Borovo Vukovar očekuje u subotu (17) i protiv Zadra nastavak skupljanja bodova, a prvoj pobjedi nadaju se Brođani, koji su domaćini zagrebačkoj Croatiji (20, subota). U nedjelju igraju Šibenik i Centurion Pula te Varaždin Volley i Gorica.

Kod odbojkašica u prvoj skupini Vukovarke u subotu (1930) protiv Azene (V. Gorica) love prve bodove, koje priželjkuju i gošće. Vinkovački Vibrobeton pokušat će pobjedničku seriju nastaviti kod Kaštela DC. Još igraju Poreč i Mladost (Z) te Rovinj i Marina Kaštela.

U 3. kolu Skupine II čeka nas novi slavonski derbi. Osijek 06 je jedan već izgubio na svom parketu, ali loš dojam sa starta planira popraviti protiv novog prvoligaša Đakova, koji u goste stiže kao trenutačno boljeplasirana ekipa. Nova Gradiška ide Kostreni, a ostali parovi su Split 1700 - Drenova i Rijeka CO - Dubrovnik. N. Benčina

Najčitanije iz rubrike