Sport
SPAČVA VINKOVCI U SUBOTU DOČEKUJE RIJEČANE

Mečić: Zamet je u rangu Varaždina
Objavljeno 25. listopada, 2014.

VINKOVCI - Nakon prošlotjedne pobjede u Ivaniću u utakmici za prestiž na sredini tablice i danas će rukometaši Spačve-Vinkovci odigrati još jedan sličan susret. U goste im stiže susjed na tablici, Zamet, koji se trenutno nalazi na sedmom mjestu sa šest bodova, dok su Vinkovčani stepenicu i dva boda više.

- Zamet je u rangu Varaždina i Poreča, pa nas očekuje neizvjesna utakmica. Dobre su vijesti što su nam svi igrači zdravi i sposobni za igru, a uz to očito nam je forma u uzlaznoj putanji - pričao je trener Spačve-Vinkovci Josip Mečić. Nakon dvije pobjede u prethodna dva susreta, treća bi potvrdila da su Vinkovčani spremni upustiti se u borbu za četvrto mjesto.

- Vjerujem u svoje igrače i očekujem da će ponovo dati sve od sebe kako bi svladali Zamet. Dobro smo ih proučili i dobro znamo od kuda nam prijeti najviše opasnosti. Imaju izuzetno dobro krilo, odličnog vratara, a i na crti iskusnog i jako dobrog pivota. Imaju svojih kvaliteta i definitivno su neugodni, zaključio je Mečić. Utakmica se igra danas s početkom u 18 sati u Vinkovačkom Novom Selu u Sportskoj dvorani Osnovne škole "Bartol Kašić". Zanimljivo, sudit će Dalibor Jurinović i Marko Mrvica, koji su sudili Vinkovčanima i u Ivaniću. A. Grgić

Đakovo u Kaštelima

U sklopu 8. kolu rukometne Premijer lige u nedjelju u 18 sati počet će susret u Kaštel Sućurcu. Domaća Marina Kaštela ugostit će Đakovo.

Osijek dočekuje KTC

U 6. kolu Prve hrvatske lige za rukometaše u subotu će Županja imati tešku zadaću popraviti domaći saldo na domaćem terenu protiv Metkovića 1963. Susret u Županji počinje u 19 sati. U nedjelju će rukometaši Osijeka u Zrinjevcu ugostiti KTC. Taj susret počet će u 16.30. (K.L.)

Najčitanije iz rubrike