Sport
PRVA ŽUPANIJSKA LIGA VUKOVARSKO-SRIJEMSKA - 9. KOLO

Tomislav i Slavonac nastavljaju utrku
Objavljeno 21. listopada, 2014.

VINKOVCI - Najraspoloženiji strijelci bili su u Županji, gdje su Sladorana i Hašk-Sokol podijelili bodove. Poveli su gosti u 11. minuti pogotkom Miroslava Davidovića, a sedam minuta kasnije izjednačio je Marko Pejaković. Euforija se nije još stišala kada je dvije minute kasnije isti igrač doveo u vodstvo Sladoranu. U drugom poluvremenu Pejaković je postigao i svoj treći pogodak, da bi prvo u 86. minuti Mitrović smanjio na 3:2, a u posljednjoj minuti susreta izjednačio Antonio Jurišić. Vodeći dvojac Tomislav i Slavonac ne posustaju. Obje su momčadi na svojim travnjacima slavili s istim rezultatom 2:0. Cerance je u vodstvo doveo najbolji strijelac lige Tomislav Pavličić s bijele točke u 70. minuti, a konačan ishod postavio je Danijel Kuzmanović u 75. minuti. Gradištanci su na svojem stadionu Ljese svladali Budućnost iz Šiškovaca. U prvom poluvremenu u 10. minuti Godanj je doveo momčad Dražena Ilića u vodstvo, a konačan ishod postavio je Mioč u 51. minuti. Od sedam susreta tri su završile podjelom bodova, a od toga dvije s istim (2:2) rezultatom. Hrvatski sokol je u Mirkovicima konačno došao do prvog boda protiv novog prvoligaša Sloge iz Novih Mikanovaca. Dvostruki strijelac za Mirkovčane bio je Dino Čengić. Gosti se nisu pomirili s vodstvom, nego su u 86. minuti prvo smanjili vodstvo pogotkom Salopeka, a minutu kasnije izjednačili su preko Kikića. Bodove su podijelili Dilj i Radnički iz Vukovara. Poveli su Vinkovčani pogotkom Rožića u 5. minuti, a izjednačio je Malančuk u 48. Potom su gosti poveli s 2:1 pogotkom Maroševića, a konačan ishod susreta postavio je Mišić u 74. minuti. A. Grgić

Rezultati 9. kola

Slavonac - Budućnost 2:0, Mladost - Vidor-Matijević 0:3, Tomislav - Šokadija 2:0, Frankopan - RAŠK 5:0, Sladorana - Hašk-Sokol 3:3, Hrvatski sokol - Sloga 2:2, Dilj - Radnički 2:2.

SLAVONAC                         2  (1)
BUDUĆNOST                            0

GRADIŠTE - Igralište Ljese. Sudac: Mario Živković (Vukovar). Strijelci: 1:0 Godanj (10), 2:0 Mioč (51).

SLAVONAC: Reljanović, Filipović (od 72. Božić), Adlešić, D. Mikulić, Vidačković, F. Mikulić (od 62. Lazar), Ivanšić, Galović, Mioč, Godanj (od 86. Čolakovac), Blažević (od 80. Lovrić).

BUDUĆNOST: Vidaković, Miličić (od 78. Tuzlak), Anušić (od 46. Strukar), Nesek (od 46. Lovrečić), Stojanović, Jurčević, Čalušić, Perišić, Mikinac, Šitum, Majstorović (od 61. Katić).

Možda ste propustili...

BIJELO-PLAVI SE SPREMAJU ZA SUSRET S GORICOM

Bez Lovrića i Bralića, vraća se Čokaj

U 21. KOLU PRVE LIGE TUZLANSKOG KANTONA IZMEĐU MEĐIĐE I TREBAVE

Sudac dobio teške batine

Najčitanije iz rubrike