Sport
NAKON POBJEDE U 1. KOLU KUPA HRVATSKE

Odbojkašice Vibrobetona skupo platile plasman, Tomić izgubio Đuričković
Objavljeno 16. listopada, 2014.

Vezani članci

PROMJENA NA KLUPI U SAMOM UVODU SEZONE

Đekić platio ceh, Fančović novi trener ŽOK Osijek 06

VINKOVCI – Za plasman u drugo kolo Kupa Vinkovčankama je, protiv Osječanki u uzvratnom susretu prvog kola, bilo potrebno 80 minuta odlične igre. Nakon neizvjesnih 3:2 za domaće u prvoj utakmici u Osijeku i u uzvratu se očekivala bar jednako neizvjesna utakmica, ali nošene navijanjem Vinkovčanke su odigrale jednu od najboljih utakmica u posljednje vrijeme. Ovakvom igrom i bodrenjem na tribinama nisu dopustile gošćama nijednu prigodu za preokret. Stoga je trener Osijeka 06 Miroslav Đekić mogao samo čestitati suparnicama:

- Izgubili smo od boljeg protivnika. Mislim da i kvalitetnija ekipa s vrha ljestvice danas ne bi prošla puno bolje od nas. Čestitam im na pobjedi i želim sreću u Kupu jer mislim da s ovakvom igrom mogu daleko doći. - izjavio je Đekić kojem je taj susret bio posljednji na osječkoj klupi.

Nakon prvog susreta u Osijeku i poraza očito su Vinkovčanke dobro upoznale svoje suparnice i dobro se pripremile za uzvratni susret, što su u vinkovačkih 80 minuta i pokazale. Trener Krešimir Tomić zadovoljan je igrom, ali isto tako i žalostan jer je izgubio Milenu Đuričković, koja se ozlijedila.

- Kada igramo u svojoj dvorani i kada imamo ovakvu podršku s tribina, kada smo 'normalni', vrlo lako dobivamo i puno kvalitetnije ekipe od Osijeka. Danas smo se pridržavali svih stvari koje smo dogovorili i uspjeh nije izostao. Na kraju je to bilo i uvjerljivije od očekivanog. Na žalost ozlijedila se Milena Đuričković, a sezona je tek počela. Sad ćemo morati smisliti neko rješenje za dugu sezonu koja je pred nama - rekao je trener Tomić nakon susreta.

U sljedeće kolo Kupa plasirale su se i odbojkašice Vukovara, koje su i u uzvratnom susretu u Velikoj Gorici slavile pobjedu nad Azenom s 3:1. A. Grgić

VIBROBETON                     3
OSIJEK 06                            0

VINKOVCI - Sportska dvorana Lenije. Gledatelja: 200. Suci: Milan Zamaklar (Belišće) i Željko Vučak (Valpovo).

VIBROBETON: Stojanović, Gruin, Lovrić, Malenica, Rajković, Đuričković, Tomić, Zadro, Jurić, Kulić, Goričkić, Pajvančić.

OSIJEK 06: Lulić, Kolarić, Matković, I. Grahovac, L. Grahovac, Nikšić, Volmut, Grubeša, Novalić, Bilić, Šimunec, Magdić. (25:22, 25:15, 25:18)

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike