Sport
SJAJAN DEKOR NA VINKOVAČKIM TRIBINAMA

Da je u prodaji bilo i više od 6500 ulaznica, sigurno bi i to planulo
Objavljeno 14. listopada, 2014.

I Vinkovci su konačno dočekali jednu službenu utakmicu nogometne reprezentacije Hrvatske. Nisu gostovali seniori, ali grad na Bosutu ugostio je mlađe igrače i nasljednike Rakitića, Modrića, Mandžukića... Stadion Cibalije je nakon dugo vremena bio popunjen do maksimuma, planulo je svih 6500 ulaznica, koliko ih je pušteno u prodaju, vjerojatno bi gledatelja bilo i više da je HNS dopustio “širu prodaju”. Pogotovo se to odnosi na istočnu tribinu, koja nije bila posve puna, a na njoj su u pravilu najglasniji navijači. Brzi pogodak smanjio je intenzitet navijanja i podrške “mini kockastima”, ali zato nije izostalo pogrdnih riječi na račun čelnika HNS-a. Predsjednik naše krovne nogometne organizacije Davor Šuker bio je u loži na zapadnoj tribini u društvu braće Kovač.

Za ovu priliku južna tribina bila je otvorena za igrače omladinskih škola nogometa klubova s ovog područja, a nogometaši su se odužili - zdušnim navijanjem. Ton navijanju davalo je i 30-ak "klinaca" na zapadu stajanje, koji su izazivali starije navijače sa "istok, poludi", a oni prihvaćali izazov.

Organizacija utakmice za Cibaliju, osim u promidžbenom dijelu, bila je i financijski isplativa. Naime, dio zarade nakon podmirenja troškova organizacije ostat će u blagajni kluba, pa će bar na određeno vrijeme lakše disati. Što se tiče organizacije, odrađena je za svaku pohvalu i Vinkovčani su dokazali da mogu ugostiti i veće nogometne priredbe. Dekor na tribinama, kao i sam travnjak, položio je ispit s peticom, a želja je da se “kockasti” što prije vrate. Po mogućnosti oni Kovačevi. A.Grgić

Možda ste propustili...

LOŠA ISKUSTVA BIJELO-PLAVIH U TUROPOLJU

Gorica nema imperativ, ali Osječani neće dobiti popust

EUROPSKO PRVENSTVO U BOKSU

Veočić je krenuo pobjedom od 5:0

Najčitanije iz rubrike