Tehno
SONY XPERIA T3

Nova Xperia u prodaji od sredine kolovoza
Objavljeno 16. kolovoza, 2014.

Lagan je i izuzetno tanak, a dodatnu eleganciju daje mu kućište od nehrđajućeg čelika. U Hrvatskoj će biti dostupan u slobodnoj prodaji u crnoj boji po cijeni od 2999 kuna. Iako je oblikovan s pomoću vrhunskih materijala, super tanak Xperia T3 izuzetno je lagan i teži samo 148 grama, pa nudi slobodu za život u pokretu. Prekrasno kućište od nehrđajućeg čelika odražava svijet oko vas.

Čelik korišten za izradu kućišta osigurava da tanak dizajn pruža osjećaj čvrstine i izdržljivosti, a istovremeno funkcionira kao antena, kombinirajući oblik i funkcionalnost. Stražnja strana dizajnirana je korištenjem mat materijala, zbog čega Xperia T3 djeluje tanko i lagano u ruci bez obzira na čvrstoću izrade.

Xperia T3 koristi Cyber-shot vodeću ekspertizu kamere i ima 8 MP kameru s Exmor RS™ for mobile senzorom, koja vam omogućava da snimite iznimne fotografije i u uvjetima lošeg osvjetljenja. HDR za video znači da možete snimati prekrasne videozapise i uz jako pozadinsko osvjetljenje. Zahvaljujući SteadyShotu sve će vaše fotografije ispasti oštre i bez distorzija. Zahvaljujući četverojezgrenom 1,4 GHz procesoru Xperia T3 nudi ultrabrze performanse i zadivljujuću grafiku, idealno za zabavu u pokretu. Dodatno uz dugotrajnu 2500 mAh bateriju, STAMINA način rada koji štedi potrošnju baterije pomaže da još duže uživate u zabavi. Kombinacija moćnog procesora, superbrzih 4G mreža i dugog trajanja baterije pokazuje da Xperia T3 doista kombinira stil i snagu – omogućavajući vam da uživate u najnovijoj zabavi, pretražujete internet ili u trenu podijelite fotografije i videozapise.(M.R.)

Možda ste propustili...

NAJVEĆI GLOBALNI PRUŽATELJ RJEŠENJA ZA DATA CENTRE

Digital Realty povećava kapacitet data centra u Zagrebu

HUAWEI PREDSTAVIO NAJNOVIJU SERIJU

FreeClip slušalice za novo iskustvo slušanja

Najčitanije iz rubrike