Sport
POVRATNIK U CIBALIJU

Stjepan Kvesić: Vjerujem
da će sada biti treća sreća
Objavljeno 25. srpnja, 2014.

VINKOVCI - Odlaskom Tomislava Čuljka, na lijevom boku je ostalo prazno mjesto u momčadi trenera Zorana Tomića. Izbor za popunu tog mjesta pao je na nekadašnjeg igrača Cibalije Stjepana Kvesića, koji je prošlu sezonu odigrao u trećeligašu Marsoniji iz Slavonskog Broda. Ovo je treći dolazak Kvesića u Cibaliju. Po onoj poslovici treća bi konačno trebala biti Kvesićeva sreća.

- Vjerujem i ja da je zaista treća sreća. Nisam dugo razmišljao kada su me pozvali iz Cibalije, jer ipak je to moj klub u kojem sam odrastao i stekao neko nogometno ime. Do sada se nisam uspio ukorijeniti u Cibaliji i zbog toga se nadam kako ću ovaj put to učiniti.

Dobro je poznato kako Kvesić odlično igra na lijevom boku kao i na desnom, pa će ga trener Tomić moći koristiti po potrebi na obje pozicije.

- Trener je rekao da računa na mene na obje te pozicije, ali i na desnom i lijevom krilu kada bude za to potrebe. Meni je svejedno. Igrat ću tamo gdje me trener postavi.

Za razliku od prethodnog dolaska u Cibaliju, ovaj put je u svlačionici Vinkovčana zatekao mladu momčad željnu dokazivanja. No, ima dosta igrača s kojima je već u svoja ranija dva mandata igrao u Cibaiji. Prilagdba na okolinu stoga, nije mu teško pala.

- Lako sam se privikao na sve. Drugoligaški nogomet sigurno ima veće zahtjeve negoli trećeligaški koji sam dosad igrao. Privikao sam se i na nove suigrače, ali i na one stare koje poznajem iz ranijeg mojeg vremena provedenog u Cibaliji. Ovo je sigurno momčad i trebat će vremena da počne pokazivati svoje kvalitete. Možda ispočetka neće biti kako bi naši navijači željeli, pa ih molim za malo strpljenja i da daju priliku, ali i vjeru u ovaj sadašnji sastav Cibalije. Siguran sam da će kroz godinu-dvije ovo biti jako kvalitetna Cibalija. Ako nam se ukaže prilika, i ove ćemo godine pokušati doći do samog vrha.

Kvesić još nije potpisao ugovor s Cibalijom. Ostalo je definirati tek neke detalje. Dvojba je potpisati profesionalni ili amaterski ugovor?

- Što se mene tiče, potpisat ću amaterski ugovor jer ne želim ponovo imati problema s porezima, kao što sam imao prošli put. Sasvim se dobro mogu snaći i s amaterskim ugovorom - zaključio je Kvesić. A.Grgić

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike