Tehno
MODERNE IGRAČKE ZA SVAKOGA

Odaberite najbolje poklone za Uskrs
Objavljeno 18. travnja, 2014.
Dobar gadget nije samo 'muški' poklon, razveslit će cijelu obitelj

Donosimo korisnu listu najboljih tehnoloških poklona za uskrsno gnijezdo kojima nikoga nećete razočarati.

Još koji dan i stiže nam Uskrs, jedan od onih blagdana kada darujemo, bivamo darivani ili pak sami sebi nešto priuštimo. Bilo koja varijanta je dobrodošla i dobro je promisliti što zapravo kupiti. Kako nam kroz dane, mjesece i godine našeg rada u ruke dođu mnogobrojni tehnološki uređaji, svako malo dođu i oni za koje odmah znamo – ovo će biti idealan poklon. Donosimo listu po nama najprikladnijih pet poklona kojima ćete definitivno razveseliti svakog.

1. Toshiba Qosmio X70

Prijenosnik koji smo nedavno imali prilike testirati jednostavno nam je oduzeo dah. Jednom riječju, sve najbolje što računalna industrija može ponuditi upakirano je u kompaktno kućište. Znalcima će biti dovoljan već spomen 32 GB radne memorije ili SSD ili Core i7 kako bi znali da je riječ o nečemu vrhunskom i posebnom. Definitivno poklon koji neće razočarati gamera, računalnog entuzijasta ili onoga koji puno vremena provodi radeći za računalom. Cijelu recenziju i naše dojmove možete pročitati na stranicama CroPC.net.

2. Sony Xperia Z1 Compact

Kada smo testirali Xperia Z1, rekli smo - najbolji mobilni telefon koji smo do tada imali prilike testirati. Snažan hardver, premium materijali i vrhunska izrada, izvanredne performanse, sve su odlike Xperia Z1 modela. Noviji i znatno kompaktniji Sony Xperia Z1 Compact donosi sve navedeno, ali u manjem, kompaktnijem pakiranju te novim otkvačenim bojama kućišta. Zasigurno će se svidjeti nježnijem spolu, pa kao takav predstavlja top-pogodak.

3. Samsung Galaxy Tab 3 Kids

Zasigurno nitko kao djeca ne očekuje više biti darivan za Uskrs. Imate li djecu ili znate djecu koju biste rado darivali, svakako jedan od poklona koji će ih dugo vremena zabavljati, učiti i općenito biti koristan je Samsung Galaxy Tab 3 Kids. Tablet specijalno kreiran i opremljen za djecu. Donosi solidne mogućnosti uz otkvačene boje i poboljšanu zaštitu, kako fizičku, tako i softversku. Zasigurno jedan od poželjnijih poklona u gnijezdu svakog djeteta.

4. Logitech TK820

Sve-u-jedan tipkovnica koja će razveseliti svakog tko računalo ima u dnevnoj sobi, a definitivno one kojima računalo služi za zabavu, gledanje filmova, surfanje i slušanje glazbe. Ova tipkovnica, osim lijepog dizajna i vrhunske izrade, donosi i touchpad kojim je moguće vršiti radnje miša. Kao takva idealna je za dnevni boravak, a za što je još sve sposobna preporučujemo pogledati na linku: www.goo.gl/hmnlAe

5. SBOX ruksak za prijenosnik

Ako ste malo kratki s budžetom, jedan od povoljnih, ali zato nimalo manje vrijedan poklon je SBOX ruksak za prijenosnik. Ove ruksake/torbe već smo testirali i iznenadili su nas povoljnom cijenom od oko 200 kuna, visokom kvalitetom izrade i prostranošću koju nude. Definitivno daju najviše za novac te će zato biti idealan poklon za studenta, školarca, ali i onoga tko svoj prijenosnik nosi na posao ili često putuje.

Marin REŽIĆ

TABLET

NA KOJEMU DJECA MOGU UČITI I IGRATI SE JE SAMSUNG GALAXY TAB 3 KIDS

Najčitanije iz rubrike