Mozaik
HUREM ĆE SE IPAK VRATITI U TURSKU

Meryem nakon poroda ide u žiri “X Factora"
Objavljeno 3. studenog, 2013.

Producenti turske verzije talent showa “X Factor” su popularnoj glumici Meryem Uzerli (30) ponudili su honorar od 30.000 eura po epizodi. Uvjereni su da će im originalna sultanija Hurem podići gledanost.

- Snimanje je trebalo početi u prosincu, ali prebacili su ga za ožujak sljedeće godine jer će Meryem roditi u siječnju - otkrio je izvor blizak showu “X Factor”. Glumica koja se proslavila kao sultanija Hurem u TV spektaklu “Sulejman Veličanstveni” poslije gotovo jednogodišnje stanke vratit će se u Tursku iz rodne Njemačke. Naime, Meryem je ljetos bez ikakve najave napustila snimanje hit-serije, jer su joj snimanja postala prenaporna.

Otišla je u roditeljski dom u rodnu Njemačku, gdje se, kako kaže, liječila od depresije. Poslije se saznalo da je glumica zapravo trudna. Vijest o prinovi nije se svidjela zaručniku, burzovnom mešetaru Canu Atesu (47), koji ju je ostavio.

- Nisam htio proširivati obitelj. Već imam dvoje djece za koju moram plaćati alimentaciju - izjavio je Can. Meryem se očito brzo snašla i bez njega, a novog posla se nimalo ne boji.

- Samouvjerena sam, snažna i suprotstavljam se strahovima. Sigurna sam da ću biti pravedna u svojem angažmanu u showu - kaže Meryem.(T.K.)

30.000

eura će slavna glumica dobiti po emisiji showa

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike