Sport
NEXE SVLADAO DUBRAVU

Našičani dohvatili drugo mjesto
Objavljeno 19. svibnja, 2013.

Rukometaši NEXE-a pobjedom su se osvetili Dubravi za pretrpljen poraz u drugom kolu Lige za prvaka. Uz to, aktualni viceprvak Hrvatske nakon 7. kola dohvatio je drugu poziciju koju u preostala tri kola namjerava zadržati. Na ruku im je išao rezultat iz Poreča gdje je CO Zagreb pobjedom već sada osigurao još jedan naslov prvaka. Čini se kako se našička forma diže. Tek malih problema sa suparnikom imali su u prvih desetak minuta. Sve ostalo, bilo je u znaku NEXE-a koje su napadački predvodili Ivić, Slišković i Obranović, a istaknuo se i Mrđenović sa stopostotnom realizacijom. Čvrstu obranu iskoristio je vratar Pivac, koji je nanizao 11 obrana. Našičani sljedeću utakmicu igraju u petak u 20 sati kada gostuju u Sisku. U sljedećem kolu vrlo značajna utakmica za borbu za drugu poziciju igra se u zagrebačkoj Dubravi gdje gostuje Poreč (K.L.)

NEXE 36 (16)
DUBRAVA 28 (13)

NAŠICE - ŠD OŠ kralja Tomislava. Gledatelja 300. Suci: Dalibor Jurinović (Zadar) i Marko Mrvica (Biograd n/m).

NEXE: P.Lelić, Kozina 3, Bureš, Eter 3, F. Lelić 2, Mrđenović 4, Varvodić, Knez, Slišković 7, Pivac (11 obrana), Vujić, Tomić 1, Božić Pavletić 2, Šunjić (5 obrana), Obranović 6 i Ivić 8.

DUBRAVA: Kaleb 9, Bradić, Vozab 2, Kovačević 7, Kljaić 3, Vida, Pavlović 1, Dumenčić 5, Badžek, Punčec 1, Totić (14 obrana) i Mihaljević.

SEDMERCI: Nexe 3(2) Dubrava 4(4); ISKLJUČENJA: Nexe 2 minute (Knez), Dubrava bez isključenja.

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike