Osijek
KANDIDAT SDP-A, HNS-A I HSU-A POČEO PRETKAMPANJU

Vrkić objavio svoju imovinsku karticu
Objavljeno 25. veljače, 2013.

Zajednički nestranački kandidat SDP-a, HNS-a i HSU-a Ivica Vrkić jučer je predstavljanjem internetske stranice, te novim radnim prostorima svog izbornog stožera, počeo službenu pretkampanju za gradonačelnika grada Osijeka. Vrkić je ovom prilikom javno obznanio svoju imovinsku karticu, koju je moguće vidjeti i na njegovoj internetskoj stranici, a prema kojoj posjeduje stan u Keršovanijevoj ulici, vikendicu u Aljmašu, nelegalnu montažnu vikendicu na Viru, koja je sada u postupku legalizacije, Golf iz 2010., te ušteđevinu od 10.000 eura. “U slučaju da dođem na vlast nakon četiri godine ponovo ću pokazati imovinsku karticu, koja se neće bitno razlikovati”, kaže Vrkić.

Ovaj kandidat za gradonačelnika priznao je i da je prošle godine bio sudionik prometne nezgode u kojoj je ozlijeđen motociklist, a napominje kako nije bio ni pod utjecajem alkohola, niti je prebrzo vozio.

- Sve sam ovo prezentirao kako bi ljudi vidjeli kako ja živim, a želim da oni žive bolje od mene - poručio je Vrkić. Zanimljivo je i da se Vrkić ne može odlučiti je li Ivica ili Ivan. U dokumentima stoji da se zove Ivan, ali on drži da je to ime za iznimno ozbiljne poslove, pa u kampanju za gradonačelnika radije ulazi kao Ivica. N. Z. Eberhard

Voditelj predizborne kampanje Ivice Vrkića je Svetozar Sarkanjac