Sport
TRENER OSIJEKA:

Ovo je pobjeda mojih suradnika
Objavljeno 10. veljače, 2013.
Vidjeli ste što naša mladost može, rekao je predsjednik Osijeka Zdravko Josić

Vezani članci

PO0BJEDA NAKON 7 GODINA

Osječke 'bebe' očitale lekciju Zagrepčanima

Stanko Mršić trener bijelo-plavih ponovno će ovih dana uživati u ugodnim trenerskim danima na klupi Osijeka. Rušenjem Dinama vraćen je optimizam u Dinamovu svlačionicu. No, Mršiću uoči utakmice nije bilo ni malo lako. Vodio je momčad još uvijek nedovoljno oporavljen nakon što ga je shrvala viroza. Zato zasluge za pobjedu nije pripisao sebi.

- Prvo velike čestitke mojim igračima, ali i mojim suradnicima. Oni su me zamijenili u ova tri-četiri dana dok sam bio bolestan! Jako mi je drago i zbog naših navijača, ali i naše mlade momčadi koja im je vratila osmijeh na lice.

Osmijen s lica nije silazio niti predsjedniku bijelo-plavih Zdravku Josiću. Proteklih je dana bio suočen s nizom neugodnih pitanja nakon rasprodaje četvorice igrača u Rijeku.

- Vidjeli ste svi u ovoj prekrasnoj utakmici što naša mladost može. Dečki su dali 110 posto. Kada se ide ovako srcem onda rezultat nikada ne može izostati.

Potpuno drukčijeg raspoloženja bio je trener Dinama Krunoslav Jurčić:

- Primili smo pogotke kakve si momčad našeg ugleda ne bi smjela dopustiti. Pokušavali smo igrati, ali teško smo pronalazili put kroz čvrstu i gustu obranu Osijeka. Okolnosti nam sigurno nisu išle na ruku, osim terena zbog kojeg nismo mogli razviti pas igru, rano smo primili pogodak pa se Osijek povukao, a mi smo djelovali prilično jalovo. Uspjeli smo izjednačiti. Osijek je tada djelovao grogirano, ali dogodila se ta kontra. Definitivno moramo uvesti nove komponente u močad i u našu igru jer ćemo imati dosta problema, kazati će Jurčić.

Dinamo kao pojačanje za proljetni dio sezone dovodi povremenog ganskog reprezentativca i bivšeg igrača beogradske Crvene zvezde, stopera Leeja Addyja. Addy u Dinamo dolazi iz kineskog Dalian Aerbina na jednogodišnju posudbu, a ako zadovolji, “modri” će imati pravo otkupa njegovog ugovora od Kineza.

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike