Mozaik
POSVAĐANI PODUZETNIK I PJEVAČICA VIDJET ĆE SE NA GROŽĐENBALU

Severina i Milan će se, nakon mjesec dana, sresti u Vršcu
Objavljeno 15. rujna, 2012.

Severina i njezin izabranik Milan Popović danas (subota), u sklopu manifestacije zvane Grožđenbal, koja se tradicionalno održava svake godine u Vršcu, vidjeti prvi put nakon mjesec dana, saznaje “Blic” iz izvora bliskog obitelji pjevačice. “Njih su se dvoje i posvađali u Vršcu, gdje će se sutra vidjeti prvi put nakon te raspave. Isto toliko Milan nije vidio ni sina Aleksandra. Hoće li se pomiriti na ovoj manifestaciji, na kojoj je Popović i jedan od organizatora, vidjet ćemo”, rekao je za “Blic” dobro upućeni izvor i dodao: “Ovo nije prvi put da se njih dvoje razdvajaju. I ranije je Severina odlazila u Zagreb zato što on nije mogao podnijeti plač svog djeteta. Međutim, to nije jedini razlog njihove rastave. Potpuno ju je zanemario i kao ženu. Otkad je izišla iz rodilišta, gotovo i da nisu intimni”.

S druge strane, Popović je za “Blic” rekao: “To nema veze s istinom. Ništa od toga nije točno”. Govorio je ljubaznim i smirenim tonom i potom okončao razgovor.

U međuvremenu Severinin fanovi konačno mogu vidjeti njezin spot za pjesmu “Italiana”, koji je premijeru imao jučer na internetskom portalu 24sata.

 Podsjetimo: početkom lipnja u finalu reality showa “Survivor” Severina je premijerno izvela “Italianu”. Snimka tog nastupa na YouTubeu je skupila gotovo 18 milijuna pregleda. Tijekom ljeta Severina je na više lokacija snimala spot za pjesmu. U snimanju su joj pomogli obožavatelji koji su slali snimke u kojima plešu koreografiju “Italiane”. Severina je s najboljima od njih snimila službeni spot. “Jako sam sretna što smo snimili ovaj spot i što izlazi baš na početku školske godine da se djeca vesele. A i ja isto, kad vidim radosna lica svih koji su sudjelovali u njemu. Toplo im svima zahvaljujem”, izjavila je pjevačica. Redatelj spota je Darko Drinovac koji za Severinu i ostale koji su sudjelovali u stvaranju spota ima samo riječi hvale. “Severina se kao u ni jednom drugom spotu približila svojoj publici i kao i svi oko nje tako i ona uživa u plesu, glazbi, druženju. Italiana je iznad svih nas - ludi ritam koji vođen dvojcem za pultom dolazi do svačijih ušiju”, kaže Drinovac. U spotu sa Severinom pjeva i Ana Bebić iz Metkovića kojoj je pjevačica uzor. (M.O.)

Najčitanije iz rubrike