Mozaik
MILAN POPOVIĆ DAO INTERVJU ZA NOVU TV

Novine lažu, ali neću gubiti vrijeme
na sudu za odštetu od 3.000 eura
Objavljeno 10. rujna, 2012.

Vezani članci

NEVOLJE U RAJU

Posvađali se Seve i Milan, ona otišla?

U posljednje su se vrijeme pojedini srpski tabloidi raspisali o prekidu Milana Popovića (46) i Severine (40) te tvrdili kako se slavni par stalno svađa. Glasine o problemima u vezi Severinin je zaručnik demantirao za emisiju “Red Carpet” Nove TV.

“Možda im se ne sviđa na koji način reagiram na izmišljotine koje oni redovito pišu i na te njihove pokušaje da stupe u kontakt sa mnom”, izjavio je Milan te otkrio da je zbog svih napisa tužio srpski Kurir, ali je i priznao kako mu se ne da gubiti vrijeme po sudovima radi odštete od 3.000 eura. “Puls, Kurir, Alo. Te su novine dno dna. To su provokatori koji izmišljaju informaciju kako bi sebi digli čitanost”, izjavio je Milan.

Na novinarkin upit kako se osjeća pod povećalom javnosti izjavio je da nije on taj koji zanima medije. “Pod povećalom je moja Severina. Ja sam tu onako, na mene nitko ne obraća pažnju”, rekao je srpski poduzetnik koji tvrdi da mu takvi napisi uopće ne smetaju.

“To su nebitni novinari nebitnih novina. Njihovo me mišljenje ne zanima. Ja vam na to ne obraćam pažnju. Mene takvi napisi uopće ne uzbuđuju. To su sve provokatori koji izmišljaju priče kako bi sebi povećali prodaju”, zaključio je Milan koji smatra da novinarima nije uopće zanimljiv. Novinarka mu je tada rekla da je i te kako zanimljiv medijima, pogotovo jer je Severina baš s njim odlučila imati dijete. “Odluku oko bebe donosi Bog, a ne mi ljudi”, zaključio je Severinin zaručnik u telefonskom intervjuu koji je emitiran u emisiji. (M.O.)

Najčitanije iz rubrike