Crna kronika
OPASNE ZIDINE BASTIONA

Upao u rupu duboku devet metara i sam izašao van!?
Objavljeno 27. kolovoza, 2012.

OSIJEK - Petnaestogodišnjak iz Osijeka upao je na zidinama Bastiona u osječkoj Tvrđi u devet metara duboku rupu i sam iz nje izašao van!

Kako doznajemo iz policije, mladiću je u petak navečer navodno majica upala u otvor promjera 70 puta 50 centimetara i on je krenuo po nju. Vjerojatno nije očekivao da se radi o toliko dubokoj rupetini koja na uskim zidovima nema ništa za što bi se moglo uhvatiti i popeti nazad. Uplašena mladež koja se ondje zatekla u pomoć je ipak, nešto poslije 22 sata, pozvala osječke profesionalne vatrogasce. Vatrogasci su odmah otišli na intervenciju spremni izvlačiti osobu iz dubokog otvora, no do njihova dolaska mladić je sam izašao van (!?) iako nikome nije jasno kako mu je to uspjelo. Kako doznajemo, 15-godišnjak pri toj avanturi nije ozlijeđen.

Spomenuta rupa na zidinama odavno prijeti, ponajprije mladima.

- Rupa je ipak malo dalje od mjesta gdje se inače okupljamo. Svi znamo za nju pa tamo nitko ne ide - kaže tinejdžerica koja se našla na Bastionu u petak navečer. Inače, zidine Bastiona popularno su okupljalište mladih Osječana i na tom mjestu svakog vikenda okuplja ih se na tisuće u potrazi za dobrom zabavom.S.Lacić

BIJEG OD POLICIJE

Kada se na zidinama pojavila i policija, nekolicina mladih odlučila je otići. Nisu znali da policajci zbog očevida uzimaju podatke osoba koje su vidjele ulazak mladića u spomenuti otvor. Mislili su da ih “zapisuju” zbog - pijančevanja na javnom mjestu!

Možda ste propustili...

KOD BRNAZA POGINULE ČETIRI OSOBE, A JOŠ PETERO JE ZBOG OZLJEDA U SPLITSKOJ BOLNICI

Božinović: Do nesreće u kojoj su poginuli migranti došlo zbog neprilagođene brzine

NA PROMETNICAMA POŽEŠTINE ZA VIKEND

Pijani vozači krivi su za slijetanja s ceste

VOZAČ AUTA TEŽE OZLIJEĐEN

Mladić skrivio sudar kod Ilače

Najčitanije iz rubrike