Dome slatki dome
NA ODRŽIVIJI NAČIN UREDITE DOM

Dodajte svom domu proljetnu svježinu
Objavljeno 16. svibnja, 2024.
Izvrstan je izbor kombinacija biljaka s košarom koje unose elemente prirode, poput zanimljivih posuda za cvijeće
Proljeće je već pokazalo svoje ugodno lice. Tome svjedoče i temperature koje dosežu i neuobičajeno visoke razine. Lijepo je sjediti na otvorenom, a mješavina dobro poznatih favorita i novih proizvoda u novoj je kolekciji predmeta za dom kombinirana s ugodnim i svježim bojama koje ujedno smiruju, ali i nagovještaju uzbuđenja koja vežemo uz topliji dio godine. Veliku ulogu u ovoj kolekciji imaju prirodni materijali i reciklirani detalji. Skladnim kontrastima, po kojima je prirodnim materijalima i recikliranim detaljima ova kolekcija karakteristična, možete kreirati životno okruženje koje će vas oraspoložiti. Dopustite si da vas šarmira nova kolekcija Nordic Mood i unesite proljetne osjećaje, ili "forårsfornemmelser", kako kažu u Danskoj, izravno u svoj dom.

Proljeće povezujemo s pozitivnim pojavama, poput cvrkuta ptica ili zelenih grana punih pupoljaka. Kako biste sličnu atmosferu postigli u svome domu, izvrstan je izbor kombinacija biljaka s košarom koje unose elemente prirode u vaš interijer. Posebno su zanimljive posude napravljene od potpuno prirodnog materijala - morske trave, a zahvaljujući ručki, možete ih i objesiti.

Cvijeće je odličan način da svome domu dodate proljetnu svježinu. Kada se prezentira u dobro odabranoj i atraktivnoj vazi, cvijeće izgleda još impresivnije. Vaze mogu biti dobar alat i saveznik kako bi prirodnim komponentama u vašem životnom prostoru definirali raspoloženje i stil. U elegantnoj, ali jednostavnoj kaki boji, staklene ili od bijele kamenine, vaze su poput pozornice za svaki buket. U Nordic Mood kolekciji posebno se ističu vaze originalnih, organskih oblika, s više otvora u koje se cvijeće može kombinirati po grupama. Osim buđenja prirode, proljeće nas asocira i na druženje s prijateljima i obitelji, a najljepše je kad se svi okupe oko dekoriranog stola, uz ukusne zalogajčiće. Svoj izričaj u postavljanju stola možete jednostavno “začiniti” ako ga upotpunite svijećnjacima od stakla ili ukrasnim pladnjem od drva manga za serviranje hrane.
Jasminka Knežević
Jastuci i deke
Iako temperature rastu, još uvijek ponekad može biti prohladno. Stoga i u proljeće obvezno osigurajte nekoliko lijepih jastuka i deka. Koncept kolekcije Nordic Mood posebno se odražava u novim proizvodima prirodnih boja i materijala od 100 % pamuka. Ove sezone izvrsno se uklapaju ukrasni jastuci na prugice kao i plavi tonovi 100 % reciklirane deke s uzorkom loze.

Možda ste propustili...

KADA JE VRIJEME ZA NOVE RUČNIKE

Nisu napravljeni da traju vječno

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

MOŽE SE LAKO UZGAJATI U POSUDI

Bosiljak je najjači prirodni repelent protiv komaraca

2

DIZAJN: VEZA S VANJSKIM PROSTOROM

Kreativne sobe s pogledom na van

3

STANOVANJE: KLIMA-UREĐAJI

Spas od vrućine samo uz pravilno korištenje