Crna kronika
TRAGEDIJA U PETLOVCU KOD BELOG MANASTIRA

Automobil planuo i potpuno izgorio u ulici kod groblja, jedna osoba izgubila život
Objavljeno 21. veljače, 2024.

Jedna je osoba izgubila život u požaru automobila koji se dogodio u posljednjim satima ponedjeljka u Petlovcu kod Belog Manastira. Pripadnici Javne profesionalne vatrogasne postrojbe iz Belog Manastira, hitna pomoć i policija o požaru su obaviješteni oko 23 sata. Automobil je planuo na uskoj cesti u Ulici Hrvatskih branitelja, u neposrednoj blizini mjesnog groblja, samo nekoliko metara od zadnjih kuća.Mještani s kojima smo razgovarali tvrde kako su upravo u tim satima začuli eksploziju. Vatrogasci su požar zatekli u razbuktaloj fazi, a kada su ga ugasili, u njemu su pronašli beživotno tijelo muškarca. Liječnik hitne pomoći koji je bio na požarištu tijekom vatrogasne intervencije mogao je samo konstatirati smrt, u tom trenutku nepoznate, osobe. Nakon što je intervencija vatrogasaca završila, policajci Policijske postaje Beli Manastir trakama su s obje strane ogradili usku cestu, kako nitko ne bi prišao izgorjelom automobilu. Patrole su se izmjenjivale tijekom noći dežurajući kod automobila, a u jutarnjim je satima počeo očevid. Automobil je bio prekriven policijskim šatorom kako bi djelatnici očevidne ekipe temeljito mogli obaviti sva potrebna istraživanja, a i kako bi se udaljili od znatiželjnih pogleda mještana. Do zaključenja teksta službeno nije bio poznat identitet izgorjelog muškarca ni razlog zapaljenja automobila. Na tijelu nisu pronađeni tragovi koji bi upućivali na nasilnu smrt.

Kako neslužbeno doznajemo, riječ je o Petlovčaninu smještenom u belomanastirskom Domu za starije i nemoćne osobe. Imao je automobil i mogao je odlaziti iz Doma. Neslužbeno saznajemo da je ispraznio svoju sobu u Domu, iz čega se može zaključiti kako nije imao namjeru vraćati se. Mještani su ga tijekom vikenda vidjeli na mjesnom nogometnom igralištu i tvrde da ničim nije privlačio pozornost. Iz belomanastirskog JPVP-a ističu kako su ovakve intervencije rijetke. U posljednjih desetak i više godina bilo ih je samo nekoliko, ali je bila riječ o prometnim nesrećama, što prekjučerašnji slučaj u petlovačkoj slijepoj ulici zasigurno nije.

- Tehničkih je intervencija prošle godine bilo relativno malo, tek nešto požara radnih strojeva zbog tehničkog kvara. Osobno se ne sjećam da je automobil eksplodirao - kaže jedan pripadnik JPVP-a Beli Manastir. I.Getto

Ivica Getto
Na tijelu nisu pronađeni tragovi koji bi upućivali na nasilnu smrt u smislu kaznenog djela

Možda ste propustili...

OBAVLJEN OČEVID

Bager usmrtio građevinara

HITCI SE ČULI NA VIKENDICI KOD OSIJEKA

Uhićen jer mu se za dana pripucalo

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

POLICIJA U LOVU NA NEODGOVORNE VOZAČE

Turirali, bučili i divljali širim središtem Osijeka

2

OSAM OSOBA PRIJAVLJENO ZBOG RATNOG ZLOČINA IZ 1991.

Zlostavljali su civile u Grabovcu

3

TENJA

Vozač završio iza rešetaka