Regija
TRADICIONALNI SUSRET STARIJIH OSOBA GRADA POŽEGE

Veselo, jer… „Nitko ne smije biti sam“
Objavljeno 6. prosinca, 2023.

Grad Požega je i ove godine, po 16. puta, organizirao susret „Nitko ne smije biti sam“ koji je okupio oko tristotine osoba starijih od 70 godina, a koje su ostale bez supružnika. Uz ručak, darove i prigodni glazbeni program u izvedbi Tamburaškoga sastava „Paori”, zajednički su  se proveli u Svečanoj dvorani “Glporija” u Požegi.


Okupljene su na početku pozdravili i zaželjeli im ugodan boravak Maja Petrović, pročelnica Odjela za društvene djelatnosti grada Požege, Ferdinand Troha, zamjenik županice Požeško-slavonske županije i dr. sc. Borislav Miličević, zamjenik gradonačelnika grada Požege. Uz riječi dobrodošlice, uputili su im čestitke za nadolazeće blagdane Božića i Nove godine. Ples je otvorio zamjenik gradonačelnika dr.sc. Borislav Miličević. 


Pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti Grada Požege Maja Petrović istaknula je kako Grad Požega ovaj tradicionalan susret organizira kao zahvalu za ono što su stariji sugrađani činili za ovaj grad tijekom cijelog svog života. „Želimo da znate da vas nismo zaboravili, kroz zajedničko druženje vam želimo vratiti dio ljubavi koju nesebično dajete mlađim generacijama. Hvala što ste naš grad činili boljim kroz svoja djela, ali i kroz svoju djecu i unuke.” – rekla je pročelnica Petrović. (B.S.T.)

Možda ste propustili...

CIJENE OD 10 DO 15 POSTO VIŠE U SVA TRI ŽUPANIJSKA DOMA

I nakon poskupljenja, Dom za starije i nemoćne bit će u minusu 200.000 € godišnje

ŽUPANIJSKI LIDRANO 2024

Oproštaj u Slatini

IZA DVD-A ZOLJAN USPJEŠNA GODINA

Na 21 natjecanju osvojili 9 pehara

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

PROJEKT POŠUMLJAVANJA “VOLIM ŠUME!”

Spačvanskom bazenu 26.000 sadnica drveća

2

SMOTRA I TESTIRANJE LOVAČKIH PASA

Za lov sposobni svi psi, a za uzgoj samo njih 16

3

POLICIJA PROVODI KRIMINALISTIČKO ISTRAŽIVANJE

Pojedinci za informaciju o usmrćivanju Bjelke i Leona nude i tisuću eura nagrade