Mozaik
POTVRĐEN JOŠ JEDAN HEADLINER

Hozier će nastupiti na INmusicu 2024.
Objavljeno 29. studenog, 2023.
Jedan od najpopularnijih i najnagrađivanijih irskih glazbenika današnjice, Hozier, poznat po jedinstvenu glasu i folk-blues-rock izričaju svojih pjesama, prvi put dolazi u Hrvatsku. S hitovima na vrhu ljestvica i predanošću filantropiji, Hozier svojim dojmljivim glazbenim talentom i predanosti društvenim temama u 21. stoljeću nastavlja veličanstvenu tradiciju rock-poeta 20. stoljeća.

Početak Hozierove karijere obilježio je singl "Take Me To Curch", najveći blues-rock hit proteklog desetljeća. Uz jednoglasne pohvale kritičara i publike diljem svijeta, pjesma je generirala više od milijardu pregleda na YouTubeu, što je najveći uspjeh u suvremenoj rock-glazbi. Album prvijenac "Hozier", iz 2014., zavladao je svjetskim top-ljestvicama, osvojivši brojne nagrade i priznanja. Uz glazbena postignuća, Hozier je poznat po dobrotvornim radu i širenju pozitivnih promjena svojom umjetnošću, pa je tako sve prihode od objave singla "Cherry Wine" donirao međunarodnim humanitarnim organizacijama za borbu protiv obiteljskog nasilja.

Album "Wasteland, Baby!", objavljen u 2019., dobio je brojne pohvale kritičara i uspeo se na prvo mjesto na ljestvici "US Billboard Top 200", čime se Hozierov status prestižnog svjetskog etabliranog glazbenika i tekstopisca dodatno učvrstio. Najrecentniji EP, "Eat Your Young" (2023.), sadržava tri intrigantne pjesme kojima Hozier istražuje teme grijeha, samospoznaje i pohlepe. Njegov treći studijski album, "Unreal Unearth", objavljen je u kolovozu 2023. uz odličan prijam od publike i kritike. Rasprodane koncertne dvorane diljem Europe te najavljeni nastupi na najvećim svjetskim glazbenim festivalima u 2024. godini čine Hoziera jednim od najistaknutijih kantautora i pjevača novije generacije.

Hozier se pridružuje već impresivnom programu povratničkog izdanja INmusic festivala #16 uz već najavljene koncertne nastupe The Smashing Pumpkins, The National, Viagra Boys, The Gaslight Anthem i Sleaford Mods. Ulaznice su dostupne preko službenog festivalskog webshopa po cijeni od 89 eura (+ troškovi transakcije), kao i sedmodnevne kamperske ulaznice po cijeni od 49 eura (+ troškovi transakcije). Preko webshopa može se kupiti i INmusic blagdanski paket po cijeni od 99 eura (+ troškovi obrade), kao i u Dirty Old Shopu po cijeni od 99 eura. T.K.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

DRUGO SE IZDANJE OVE GODINE SELI IZ RAJEVA SELA U OSIJEK

Pannonian Rock Festival u osječkim katakombama

2

POTVRĐEN JOŠ JEDAN IZVOĐAČ ZA OVU GODINU

I Lucy Kruger and The Lost Boys nastupaju na INmusicu

3

ADAM SANDLER PREDSTAVIO NOVI FILM NA BERLINALU

Razgovor s lopticom mi je pomogao da doživim samoću