Kultura
NA OVOGODIŠNJEM EUROPEAN FRANCHISE AWARDS U BRUXELLESU

Muzej iluzija osvojio je srebro
Objavljeno 30. rujna, 2023.
Muzej iluzija osvojio je srebrnu nagradu na ovogodišnjim European Franchise Awards u Bruxellesu, u kategoriji International Brand. Na tom europskom natjecanju Muzej je ponosno predstavljao Hrvatsku kao pobjednik natjecanja za franšizu godine, tj. Franchise Brand Leader Award na domaćem terenu, čiji su utemeljitelji Hrvatska udruga za franšizno poslovanje - Croatian Franchise Association i Poslovni FM. Nagradu je primio Teo Širola, direktor Metamorfoze, hrvatske tvrtke koja je vlasnik franšize i upravlja globalnom mrežom Muzeja iluzija.

- To je veliki uspjeh i priznanje za hrvatski koncept koji je prepoznat globalno, ali i za hrvatski franšizni sektor koji posljednjih godina raste i osvaja tržište, ali i još jedna potvrda da smo u samo osam godina izgradili iznimno snažan, autentičan brend i da su na dobrom putu. Drago nam je vidjeti da su ljudi doista prepoznali vrijednost ovog projekta diljem svijeta s premisom učenja kroz zabavu - ocijenio je, najavivši da su sve bliže cilju od 100 muzeja koje su si zacrtali otvoriti do kraja 2026.

Muzej iluzija bio je i jedan od nominiranih u kategoriji Najbolje europske franšize, što je prvi put da je jedna franšiza nominirana u dvije kategorije na tom renomiranom natjecanju. S više od 40 lokacija, u 25 država svijeta, i deset milijuna posjetitelja to je najveći lanac privatnih muzeja na svijetu. Upravo se radi na novim otvorenjima u Denveru, San Diegu, Seattleu i Kopenhagenu. H
Možda ste propustili...

SAŠA JAKŠIĆ O SVOM NOVOM ROMANU “LUTKICA”

Spas vidim jedino u ljubavi, koja mi pruža utjehu i nadu

IZLOŽBA 7. BIJENALA SLIKARSTVA U VUKOVARU

Presjek generacija koje oblikuju slikarsku scenu

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

PANONSKI FESTIVAL KNJIGE

PFK: Od Potjeha preko NK Osijek do Gavrana

2

KNJIŽEVNA NAGRADA “ANTO GARDAŠ” DODIJELJENA U OSIJEKU

Pongrašić autor najboljeg romana za djecu i mladež

3

PREDSTAVLJANJE U HRVATSKOM DOMU

O memoarima Ive Tijardovića