Dome slatki dome
LIFESTYLE : PAMETNI DOM

Kućanski uređaji koji život čine jednostavnijim
Objavljeno 7. rujna, 2023.
Perilice rublja postaju sveobuhvatna rješenja koja podržavaju životni stil i poboljšavaju ga

Na sajmu IFA 2023 LG je predstavio ThinQ UP 2.0, inovaciju pametnog doma koja pretvara kućanske uređaje u ultrapraktična i ultrapovezana životna rješenja. Usklađen sa svojom novom strategijom Smart Home Solution i vizijom korisničkog iskustva ‘Zero Labor Home Makes Quality Time‘, LG uvodi širok raspon usluga osmišljenih za ispunjavanje potreba kupaca i pružanje veće slobode i lakoće u domu.Za razliku od tradicionalnih proizvoda s fiksnim značajkama i specifikacijama, uređaji kompatibilni s ThinQ UP kontinuirano ažuriraju svoje osnovne funkcije i nude značajke prilagođene svakom pojedinom korisniku. Značajan napredak u odnosu prema postojećim ThinQ UP uređajima, proizvodi ThinQ UP 2.0 rade inteligentno kako bi smanjili vrijeme i gnjavažu oko kućanskih poslova, dodajući nove usluge s fleksibilnim opcijama pretplate, a također preporučuju dodatne usluge kako bi svakodnevni život učinili lakšim.

Personalizacija


Proces personalizacije kućanskih aparata počinje i prije nego što korisnici dobiju svoje proizvode. Tako će primjerice, prilikom kupnje perilice rublja ThinQ UP 2.0, korisnici biti zamoljeni da sudjeluju u anketi u tri koraka ‘Life Pattern Analysis‘. LG analizira rezultate ankete i primjenjuje optimizirane cikluse pranja usklađene s preferencijama kupaca, osiguravajući korisničko iskustvo po mjeri od samog početka. Štoviše, korisnici imaju fleksibilnost prilagodbe redoslijeda ciklusa instaliranih na svojim strojevima i mogu spremiti svoje osobne postavke u aplikaciji. Prilagodljiv na sličan način, najnoviji InstaView donji zamrzivač pruža više opcija za održavanje svježine pohranjenih sastojaka. Preko aplikacije korisnici mogu primijeniti precizne postavke temperature na temelju vrste hrane koju imaju u hladnjaku i promijeniti boju LED osvjetljenja integriranog u staklenu ploču vrata InstaView. Povrh toga, mogu ostavljati poruke i podsjetnike za ukućane na LCD zaslonu donjeg zamrzivača.

Prvi u ThinQ UP 2.0 perilicama i sušilicama je čip na uređaju koji je razvio LG – DQ-C čip – i potpuno novi operativni sustav. Čip DQ-C ima dovoljno memorije za podršku dodavanju različitih vrsta sadržaja, omogućujući korisnicima da uživaju u nizu prilagođenih značajki i funkcija kojima se može lako upravljati preko dodirnih zaslona uređaja ili aplikacije ThinQ.

Usluge


Vodeći u ‘servitizaciji’ kućanskih uređaja, novo rješenje isporučuje personalizirane proizvode i prilagođene usluge koji se uklapaju u životni stil kupaca i poboljšavaju ga. Kupci mogu birati između niza usluga koje mogu smanjiti teret kućanskih poslova i upravljanja. To uključuje pretplate i usluge pametnog doma koje pomažu i povećavaju učinkovitost LG-jevih proizvoda, kao i usluge pranja rublja za specijaliziranu njegu odjeće i automatizirane usluge koje štede vrijeme za ponovno naručivanje deterdženta i svježe hrane. Zahvaljujući raznolikim mogućnostima, nove perilice rublja, na primjer, postaju sveobuhvatna rješenja koja podržavaju životni stil korisnika; dajući im pristup raznim praktičnim uslugama na jednom mjestu, od kemijskog čišćenja do skladištenja odjeće i dalje. Pretplatnička usluga za uređaje korisnicima nudi slobodu prijave na razdoblje od tri do šest godina, dopuštajući im da odaberu najbolju opciju za svoje individualne okolnosti. Tijekom razdoblja pretplate tvrtka daje mjesečna izvješća preko aplikacije. M.R.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

KUHINJA U TRENDU

U kuhinji se druži, objeduje i zabavlja

2

NAMJEŠTAJ U NIJANSAMA BIJELE

Savršen bijeli kauč može podići vaš prostor

3

U PROLJEĆE OBILNO CVATU U SVIM DUGINIM BOJAMA

Zahvalan i otporan jaglac cvjeta među prvima