Osijek
U SUBOTU U PERIVOJU KRALJA DRŽISLAVA

Svi na Sajam antikviteta
Objavljeno 29. rujna, 2022.
Listopadsko izdanje Sajma antikviteta u Osijeku, omiljene lokalne manifestacija u organizaciji tvrtke Osječki sajam i suorganizaciji Turističke zajednice grada Osijeka, osvanut će u svom jesenskom ruhu u Perivoju kralja Držislava u subotu, 1. listopada.

Nema sumnje kako će i ova prva subota u mjesecu u Perivoj odvući mnoštvo Osječana i gostiju iz Slavonije i Baranje u potrazi za antikvitetima, po kojima je sajam najpoznatiji, ali i jednako traženim i popularnim proizvodima domaćih obrtnika, OPG-ova i drugih, jer Sajam je doista nepresušno vrelo starina, knjiga i brojnih drugih predmeta kao i radosnog druženja, ali i gastroponude. Čak i ako ne namjeravate ništa kupiti, šetnja, cjenkanje ili čašica razgovora sa znancem ili prijateljem kojega ćete tamo sigurno sresti dovoljan su povod za posjet ovoj uistinu jedinstvenoj manifestaciji.

Dođite u Park kralja Držislava u subotu od 9 do 14 sati te na mnoštvu štandova pronađite unikatne predmete poput nakita, knjiga, stripova i časopisa, umjetnina i ostalih raznovrsnih starina. Na sajmu pronađite i razne obrtničke proizvode i proizvode seoskih gospodarstava poput drvenih igračaka, sireva, gastrodelicija, vina i džemova. I.Alilović
Možda ste propustili...

DAN MIMOZA: BORBA PROTIV RAKA VRATA MATERNICE

Redovito na pregled i papa-test!

ZOO VRT I U SIJEČNJU IMA SVOJE ADUTE. PROVJERITE!

Mirko i Slavko nisu zimogrozni kao ni seke Mojca i Špela

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

KRUH SA SEDAM KORA?

I burek postao luksuz

2

PROMJENE U GRADSKOM VIJEĆU

Šojat gubi mjesto jer je Kovač aktivirala mandat

3

NOVI UPRAVNI ODJELI GRADA OSIJEKA DOBILI SVOJE VODITELJE

Bošnjak i Krmpotić
imenovani su pročelnicima