Ekonomija
SALORI I MOTOMOBIL IZUZETNO DOBRO POSJEĆENI

Sajmovanje u Osijeku kao i prije pandemije
Objavljeno 24. travnja, 2022.
I ove netom završene sajamske priredbe u Osijeku imat će pozitivan utjecaj na regionalno gospodarstvo, posebice na turizam, koji je odlično predstavljen kao potencijal kroz lovstvo, ribolovstvo i gastronomsku ponudu.

Naime, 17. SALORI - sajam lova, ribolova i turizma i 24. MOTOMOBIL - sajam automobila i prateće industrije, koji se održavao od petka do nedjelje, okupio je najrelevantnije u tim djelatnostima.

Tvrtka Osječki sajam d.o.o., kaže direktor Alen Vukašinović, pod pokroviteljstvom Osječko-baranjske županije, Grada Osijeka, Hrvatskog lovačkog saveza, Lovačkog saveza Osječko-baranjske županije i Hrvatskog sportsko-ribolovnog saveza, odlično već godinama povezuje sve koji se bave specijaliziranom granom turizma, pa taj sajam svojom veličinom, brojem izlagača i značenjem u razvoju lovnog, ribolovnog i kontinentalnog turizma predstavlja najznačajniju priredbu te vrste u našoj zemlji.

Bila je to velika revija i predstavljanje brojnih lovačkih i ribolovnih društava i saveza, uz nezaobilaznu izložbu trofeja, kao i bogatu ponudu opreme i pribora za lov i ribolov. Uz prikaz mogućnosti seoskog turizma i raznovrsnost ponude gastronomskih specijaliteta naše regije sadržajno je dodatno bilo obogaćeno obiljem stručnih, zabavnih i sportskih sadržaja.

Direktor Vukašinović nam potvrđuje da su u cijelsoti postigli uspjeh koji je Osječki sajam d.o.o. i očekivao.

- Prezadovoljni smo svi, i izlagači i posjetitelji. Vratili smo se u pretpandemijsko vrijeme. Osobno sam razgovarao s izlagačima da vidim kako ocjenjuju sajamske dane i potvrdili su da su prezadovoljni i prodajom i poslovnom suradnjom koju su uspostavili s poslovnim partnerima na sajmu. Raduje me što je bilo prodaje, ali i zadovoljstva kod posjetitelja jer je bilo i druženja, i kuhanja, i natjecanja... Uspostavili smo još jednu jednu lijepu stvar, prvog dana na otvorenju kuhali su za posjetitelje i gradski direktori, odnosno čelni ljudi gradskih poduzeća, družili su se sa svojim sugrađanima... Mislim da će nam to prijeći u naviku, odnosno da će i to prerasti u tradiciju - prokomentirao je ukratko tri sajamska dana Alen Vukašinović, direktor Osječkog sajma.D.Pejić
Možda ste propustili...

POŠTEĐENI TEŠKIH POSLJEDICA PANDEMIJE

Gospodarski rast u Africi iznad prosjeka

MOŽE LI BRZA MODA POSTATI ODRŽIVA?

Modna industrija drugi je najveći zagađivač

NAJAVLJENA PRAVEDNIJA RASPODJELA POREZNOG TERETA

Porez na nekretnine za sada se neće uvoditi

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

NAJAVLJENA PRAVEDNIJA RASPODJELA POREZNOG TERETA

Porez na nekretnine za sada se neće uvoditi

2

RUSIJA SE RJEŠAVA NAGOMILANIH ZALIHA

Rekordni indijski uvoz suncokretova ulja

3

POZITIVNI UTJECAJ NA OKOLIŠ I DRUŠTVO

HPB je potpisnik Načela odgovornog bankarstva