Osijek
SVEUČILIŠTE

Virtualna smotra u četvrtak
Objavljeno 8. prosinca, 2021.
Dvadeset peta Smotra Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku (UNIOS) održat će se u četvrtak (9. prosinca) s početkom u 11 sati u Maloj svečanoj dvorani Filozofskoga fakulteta u Osijeku. Zbog epidemioloških mjera i ovogodišnja se smotra održava virtualno.

Smotra Sveučilišta organizira se za učenike završnih razreda srednjih škola, studente i ostale zainteresirane radi pravodobnog obavješćivanja o studijskim programima, dostignućima u pojedinim područjima, opremljenosti pojedinih fakulteta, sveučilišnim kao i stručnim studijima, kreativnim mjestima za zapošljavanje u pojedinim strukama, uvjetima smještaja tijekom studija u Osijeku, studentskom životu te o brojnim drugim detaljima.

Na Smotri će se, kroz promotivne filmiće, predstaviti 12 fakulteta (Ekonomski fakultet, Fakultet agrobiotehničkih znanosti, Fakultet elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija, Fakultet za dentalnu medicinu i zdravstvo, Fakultet za odgojne i obrazovne znanosti, Kineziološki fakultet, Filozofski fakultet, Građevinski i arhitektonski fakultet, Katolički bogoslovni fakultet, Medicinski fakultet, Pravni fakultet, Prehrambeno-tehnološki fakultet te Akademija za umjetnost i kulturu, kao i četiri odjela (Odjel za biologiju, Odjel za fiziku, Odjel za kemiju i Odjel za matematiku).

Novost je ovogodišnje Smotre predstavljanje poznatih i uspješnih studenata osječkog sveučilišta koji će se obratiti budućim studentima. U programu je Smotre predstavljanje rektora, prorektora te šest područja znanosti/umjetnosti kroz razgovore s dekanima u trajanju od pet minuta, prema utvrđenom rasporedu. Virtualna Smotra Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku (UNIOS) održavat će se unutar postojeće mrežne stranice manifestacije https://smotra.unios.hr/. Smotru je moguće pratiti i na društvenim mrežama: Facebook: @unios1975 (https://www.facebook.com/unios1975); Twitter: @unios1975; Instagram: @unios1975. I.R.G.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

OBLJETNICA ŠKOLE NA JUGU 2

Tinka će snimiti “milenijsku fotku” za 50. rođendan

2

ERASMUS+ I JOB SHADOWING U OŠ TENJA

Ugostili učenike iz slovenske škole

3

LIPANJSKO IZDANJE POPULARNE MANIFESTACIJE

Svi putevi vode na Sajam antikviteta