Osijek
NA FERIT-U 15. I 16. RUJNA

Go STEM sajam i Dan otvorenih vrata
Objavljeno 14. rujna, 2021.
Radi popularizacije znanosti i povezivanja osnovnoškolske i srednjoškolske nastave iz STEM područja s visokoškolskom inženjerskom nastavom, Fakultet elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija organizira "Go STEM sajam" u srijedu, 15. rujna, od 10 do 17 sati u prostorima FERIT-a u Trpimirovoj 2b.

"Go STEM sajam" donosi interaktivne radionice iz temeljnih područja (matematika, fizika) i primijenjenih inženjerskih područja (elektrotehnika, energija i očuvanje okoliša, elektronika, automatika, računarstvo i informacijske tehnologije). Voditelji radionica su nastavnici i asistenti iz temeljnih prirodoslovno-matematičkih i primijenjenih inženjerskih područja svih FERIT-ovih zavoda koji će polaznicima omogućiti aktivno sudjelovanje u provedbi eksperimenata, poučiti ih nekim inženjerskim vještinama te približiti primjenu novih modernih tehnologija.


Paralelno s ovim događajem, 15. i 16. rujna na FERIT-u će se održati i Dan otvorenih vrata i dan karijera, gdje će studenti imati priliku upoznati predstavnike 50 tvrtki koje će održati prezentacije, odgovarati na pitanja te razmijeniti znanja i iskustva sa svim sudionicima. I.A.
Možda ste propustili...

POTICAJ RAZVOJU BIORAZNOLIKOSTI

Prezentirali buduće "zelene" projekte

JEDNODNEVNI GLAZBENI DOGAĐAJ

"Lomljenje metalom"

VOLONTERI PRONI CENTRA

Europski tjedan održivog razvoja

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana