Regija
KONSTITUIRAJUĆA SJEDNICA U NAŠICAMA

U novom sazivu Gradskog
Vijeća čak je sedam žena
Objavljeno 10. lipnja, 2021.
NAŠICE


Održana je konstituirajuća sjednica Gradskog vijeća. Lista HDZ-a osvojila je osam mandata, a vijećnici su Branka Baksa, Ljerka Ćorković umjesto Krešimira Kašube kojemu mandat miruje zbog obavljanja gradonačelničke dužnosti, Ivana Domnjak, Dražen Ganzberger umjesto Hrvoja Šimića kojemu mandat miruje zbog obavljanja dužnosti zamjenika gradonačelnika, Marin Knežević, Josip Matek, Miroslav Umiljanović i Krešimir Žagar. Koalicija SDP-HNS-HSS osvojila je pet mandata, pa su u Vijeće ušli Samir Haj Barakat, Vanja Horvat i Josipa Knežić, Anita Stanić Plemeniti i Bruno Wolf. Lista Domovinskog pokreta ima dva predstavnika, Silvu Miškulin i Zvonka Ibriksa.

Za predsjednika Vijeća izabran je Krešimir Kašuba (HDZ), a njegova stranačka kolegica Branka Baksa izabrana je za prvu potpredsjednicu. Bruno Wolf iz redova oporbe (SDP-HNS-HSS) izabran je za drugog potpredsjednika.

Izabran je i Odbor za izbor i imenovanja koji čine Ivana Domnjak, predsjednica te Branka Baksa, Miroslav Umiljanović, Anita Stanić Plemeniti i Silva Miškulin, članovi.

Novim/starim vijećnicima čestitao je i gradonačelnik Kašuba, zahvalivši na civiliziranom i demokratskom odnosu u predizbornoj kampanji. Naglasio je kako su njegova vrata uvijek otvorena za sve prijedloge i sugestije.

Istaknuo je kako se nada da će svi vijećnici i vijećnice zajednički raditi u interesu Našica. S.FridlMožda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

KULTURNO-TURISTIČKA MANIFESTACIJA

Održan 26. Baranjski bećarac

2

PREDSJEDNIK NA PROSLAVI DANA GRADA NAŠICA

Milanović: Gradite i razvijajte se

3

VIŠE OD 300 WALKERA UŽIVALO U BARANJI

Walkeri: Vraćamo se opet