Tehno
STIŽU NOVI LG-OVI TELEVIZORI ZA 2021. GODINU

Uzbudljiv dodatak podiže kvalitetu slike LCD televizora na novu razinu
Objavljeno 26. veljače, 2021.
Raznovrsna kolekcija pruža izuzetno iskustvo kućne zabave, a donosi širi raspon veličina zaslona od 43 do 88 inča, uključujući i potpuno novu dijagonalu na tržištu od 83 inča. Tako sad postoji savršen LG TV za bilo koju prostoriju ili potrebe korisnika.


LG-ovi OLED televizori za 2021. godinu (serije Z1, G1, C1, B1, A1) mogu se pohvaliti samoosvjetljujućim panelima koji proizvode izuzetno oštru, ultrarealističnu kvalitetu slike i glatke, prirodne pokrete, ali imaju i zapanjujući tanki dizajn koji nadopunjuje svaki interijer. Svi modeli u seriji G1 sadrže novu tehnologiju OLED evo, sljedeći korak u evoluciji OLED televizora koji pruža bolju svjetlinu i živahne slike s nevjerojatnom jasnoćom, detaljima i realnošću. Serija C1, najpopularniji LG OLED-ovi televizori, nude najviše različitih veličina zaslona kako bi se prilagodili različitim potrebama i prostorima korisnika. Tako dolaze u dijagonalama od 48 inča te se uklapaju u manje prostore, pa sve do golemih 83 inča. Za korisnike koji traže cjenovno prihvatljivije OLED televizore, serije LG B1 i A1 mogu biti upravo ono što traže.


Uzbudljiv dodatak za 2021. godinu, QNED Mini LED televizori podižu kvalitetu slike LCD televizora na novu razinu. Dostupni su u rasponu od 8K (modeli QNED99, QNED95) i 4K (modeli QNED90, QNED85), a svi koriste LG-ovu tehnologiju Quantum Dot NanoCell i Mini LED pozadinsko osvjetljenje za postizanje dubljih crnih, živahnijih, preciznijih boja, i većeg kontrasta od uobičajenih LCD televizora.


LG QNED Mini LED televizor postavlja novi standard za kategoriju LCD televizora, omogućavajući korisnicima uživanje u izvrsnoj HDR kvaliteti slike i daleko boljem uranjajućem iskustvu gledanja, zahvaljujući kombiniranoj snazi nove tehnologije NanoCell Plus i tehnologije kvantnih točaka za postizanje poboljšane crvene i zelene boje, dok se plava valna duljina emitira iz LED-a. Od cjelokupne linije LG-ovih televizora novi NanoCell televizori nude najveću mogućnost izbora i to između 8K televizora i 4K televizora. Svi modeli posjeduju LG NanoCell tehnologiju displeja koja koristi nanočestice za filtriranje nečistoća u boji, što rezultira stvarnim slikama koje gledatelja uvlače dublje u njihove omiljene filmove, sportske sadržaje i emisije. Imaju 100-postotnu vjernost boja, blagi su prema očima zahvaljujući niskoj razini emitiranja plavog svjetla. Poboljšavajući vrhunsko gaming iskustvo po kojemu su LG televizori postali poznati, novi Game Optimizer automatski primjenjuje najbolje postavke slike prema vrsti igre koju korisnik igra.


Odabrane serije, modeli i veličine televizora bit će u prodaji na određenim globalnim tržištima u prvom tromjesečju, a detalji o dostupnosti u Hrvatskoj bit će objavljeni naknadno. M.R.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike