Mozaik
ZAVRŠIO SHOW “ZVIJEZDE PJEVAJU”

Trijumf Igora i Ivane, a Goran i Mihovil osvojili srca publike
Objavljeno 5. svibnja, 2024.
I 13. sezona HRT-ova glazbenog showa "Zvijezde pjevaju" došla je kraju. U subotnjoj finalnoj emisiji pobjednicima su proglašeni koreograf i glumac Igor Barberić i njegova mentorica Ivana Kindl. U finalu su se natjecali i glumica Dea Presečki i Dino Petrić, koji su prvi ispali, te paraolimpijac i najtrofejniji hrvatski sportaš Mihovil Španja i Goran Bošković. Igor i Ivana premoćno su pobijedili glasovima publike, a bilo je više od 60.000 poziva.

- Malo smo se mučili s jednom pjesmom. Bilo nam je najvažnije da to doista odradimo kako treba i da smo ponosni na to. Ovo je uistinu trešnjica na šlagu na torti - otkrio je Igor nakon proglašenja pobjednika i dodao kako mu je iskustvo bilo predivno.

- Ne znam što da kažem više, stvarno sam bez riječi - rekao je Igor, koji je uz silne komplimente od članova žirija - Marka Tolje, Danijele Martinović i Marija Battifiace - posebne pohvale dobio od partnerice.

- Mogu li sad reći što mislim? Najbolji partner kojeg sam dosad imala! Najbolji, definitivno. Boljeg nisam mogla poželjeti. On je stvarno predivan vokal. Gušt mi je bio s tobom - rekla je Ivana.

U razgovoru nakon emisije Igor je rekao kako mu je nastup u showu bio i razvijajuće iskustvo, a otkrio je i što je naučio.

- Naučio sam zapravo hendlati nastup, dati onaj čar nastupa na vrh toga da moj mozak cijelo vrijeme radi "pazi na ovo, pazi na ovo, pazi na ovo", i izgledati kao da mi je to jako lagano, a zapravo unutra... Srediti te neke demone koji su me plašili u pjevačkom nastupu - rekao je Igor.

Žiri mu je nekoliko puta predložio da se prebaci u pjevačke vode, a na pitanje urednice Uršule Tolj razmišlja li o tome odgovorio je: "Sad polako već da."

- Zar misliš da mi već ne planiramo nešto? - upitala je Ivana.

Nakon što su Dea i Dino večeras ispali, do samoga kraja u igri su ostali sjajni Mihovil i Goran.

- Ja ću za ovu večer samo reći jednu stvar - jedan je Mister Voice. I siguran sam sljedeći put kad ga budem slušao da ću platiti ulaznicu s velikim guštom. I Igore i Ivana - jedna velika hvala što sam mogao biti dio svega ovoga, hvala publici - rekao je Mihovil, kojemu je njegov mentor Goran na kraju uručio "srebrnu medalju Zvijezda pjevaju".

- Sad si stvarno najtrofejniji sportaš u Hrvatskoj! Hvala vam svima, bilo nam je divno, bilo nam je prekrasno. Nama je ovo kao pobjeda - rekao je Osječanin, zahvalivši i bendu i publici.

U revijalnom dijelu programa nastupili su grupa Pavel i Marko Tolja. T.Kvorka
Najčitanije iz rubrike