Sport
OSUĐENIK OPET NAPADA SVE REDOM

Mamić: Nitko da kaže lijepu riječ za mene
Objavljeno 21. lipnja, 2022.
Zdravko Mamić ponovno se iz susjedne Bosne i Hercegovine u svom prostačkom stilu obratio naciji. Sebe je opisao kao poštenjačinu i patnika, a sve druge kao lupeže, lopove, bandite, sile zla koje su se urotile protiv njega i njegove obitelji. Bjegunac od hrvatskog pravosuđa koji je pravomoćno osuđen na šest i pol godina zatvora za gospodarski kriminal i izvlačenje 116 milijuna kuna iz Dinama prvo je izvrijeđao hrvatsko pravosuđe i suce, a na njegovoj meti bili su i nogometaši s kojima je poslovao dok su igrali u modrom dresu. Iako je Luka Modrić igračka veličina kojoj Mamić nije dostojan očistiti kopačke, to osuđenog kriminalca nije spriječilo da proziva najboljeg nogometaša kojeg je Hrvatska imala i ima. Na meti nije bio samo Modrić.

- Znate li tko je doveo Modrića, Kovačića i Brozovića? Ovaj genij. Oni pronose slavu svijetom, a ni jedan se ne usudi reći ni jednu lijepu riječ o meni - vikao je u Mostaru Zdravko Mamić pa dodao:

- Ja sam Modrića uzeo u Dinamo kao izbjeglicu, nikad u životu nisam dobio ulaznicu ili dres od njega. Ali ta veličina nema hrabrosti da sazove ovakvu presicu i kaže: Pa, bando jedna, ja znam da Mamić nije ništa ukrao. Ja sam podizao Modrića na noge i doveo ga na ovu razinu - hvalio se Mamić, koji si je umislio da je izmislio i Kovačića i Brozovića. Ljut je na njih jer nisu stali na njegovu stranu. I. Li.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike