Sport
OSIJEK II GOSTUJE KOD JARUNA

U Zagrebu nastavak potrage za prekidom negativnog niza
Objavljeno 21. svibnja, 2022.
Izgubili su gorivo nogometaši Osijeka II u završnici drugoligaške sezone. Nanizali su četiri uzastopna poraza uz samo dva postignuta pogotka, pa u tako nezavidnoj poziciji moraju putovati u goste Jarunu. U okolnostima kada ne znaju hoće li druga momčad sljedeće sezone uopće egzistirati, mladi igrači bijelo-plavih očito teško pronalaze način kako bi se "napalili" na pravi način. Istina, ne može se reći da su bezvoljni, ali nedostaje ona prava iskra u njihovoj igri. Nekako imamo osjećaj kao da svi skupa jedva čekaju kraj sezone.

- Iz kola u kolo ponavljam jedno te isto, ali nikako ne pronalazimo način na koji bismo izišli iz negativnog niza. Pokušat ćemo to učiniti na gostovanju kod Jaruna, koji je jedno od ugodnijih iznenađenja ove sezone s obzirom na to da je tek ušao u drugoligaško natjecanje. Jedina nam je želja odigrati dobru utakmicu i pokušati prekinuti seriju od četiri uzastopna poraza - kaže Tomislav Radotić, trener Osijeka II.

Za gostovanje u Zagrebu neće moći računati na Naila Omerovića i Antonija Ivandića, koji imaju po tri javne opomene. Vjerojatni sastav: Kolić, Uwem, Bakula, Cvijanović, M.Kuprešak, Unušić, Hanuljak, Stanput, La Torre, Baković, Baić.

Susret Jarun - Osijek II igra se u subotu na stadionu Kustošije s početkom u 17.30. D.Keler

 
Standings provided by SofaScore LiveScore
Najčitanije iz rubrike