Sport
CIBALIA DANAS (13.30) U ZAOSTALOM SUSRETU 12. KOLA DOČEKUJE BSK

Vinkovčani traže bodove za bijeg iz opasne zone
Objavljeno 1. prosinca, 2021.
Nogometaši Cibalije danas (13.30) na svom stadionu u zaostalom susretu 12. kola Druge HNL dočekuju BSK. Još je to jedan dvoboj u kojemu Vinkovčani ulaze s imperativom pobjede jer se i dalje nalaze u zoni ispadanja, trenutno na 13. mjestu. No situacija je ipak nešto bolja nakon prošlosubotnje 5:3 pobjede u derbiju začelja nad Solinom u kojemu je momčad Darka Jozinovića napravila veliki preokret, nadoknadivši 0:3. Bjelobrđani su donedavno bili vodeći sastav Druge lige, no s vrha su skliznuli nakon tri vezana poraza, ali i dalje će biti velik izazov za domaćine.

- Čeka nas nova teška utakmica, pogotovo što nam dolazi brzo nakon ove sa Solinom. Cijele sezone mučimo se s kadrom, pa nam i sada problem stvaraju žuti kartoni i ozljede. Neće biti Pavlaka i Išasegija, koji imaju tri žuta kartona, Diyoke, Jazvić i Bajić su ozlijeđeni, a prvi je trening odradio Tomašević, koji će biti u krugu kandidata, a još ćemo vidjeti i hoće li zaigrati. Međutim, dat ćemo sve od sebe da stignemo do novih bodova. Jako je bitno koncentrirano i čvrsto ući u utakmicu - rekao je u najavi današnjeg susreta Jozinović, koji sigurno ne želi reprizu prošlog ulaska, kada je njegova momčad već do 23. minute gubila 0:3.

- Jako je teško vratiti se nakon takvog zaostatka, ali ne bih rekao da smo ušli dekoncentrirano kao što rezultat sugerira. Počeli smo dobro, prvi stvorili priliku, ali su nam se onda dogodile pogreške koje nas prate cijele sezone i na kojima ćemo tijekom stanke morati poraditi. Jasno je da se ne događaju često preokreti nakon takvog zaostatka, no s tim su igrači potvrdili da imamo kvalitetu, karakter i da vjeruju u sebe. Bilo je i malo sreće, ali mislim da smo je svojom igrom i zaslužili - istaknuo je trener Cibalije Jozinović. G.R.
Možda ste propustili...

TALENTIRANI NAPADAČ 17-GODIŠNJI MISLAV ĆUTUK

Mogao u Juve, ali ostaje u Dinamu

EUROPSKO PRVENSTVO U BOKSU

Veočić je krenuo pobjedom od 5:0

Najčitanije iz rubrike