Sport
LUKA MODRIĆ NAKON 400 UTAKMICA U DRESU REALA

Sve što mi se događa je nevjerojatno
Objavljeno 27. listopada, 2021.
Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić, koji je u nedjelju u velikom derbiju Španjolske protiv Barcelone odigrao svoju 400. utakmicu za Real Madrid, rekao je u ponedjeljak da tek treba vidjeti koliko će ih još odigrati.

- Jako sam ponosan što sam odigrao 400 utakmica. Nadam se da ću ih nastaviti igrati, a vidjet ćemo do kojeg ću broja doći - kazao je Modrić za klupsku internetsku stranicu. S 36 godina najstariji je igrač Real Madrida, ima ugovor do 30. lipnja 2022. Prije je govorio kako želi ostati što duže u Madridu i ondje završiti svoju blistavu igračku karijeru.

Modrić je u nedjelju odigrao svih 90 minuta u pobjedi od 2:1 svoje momčadi na gostovanju kod Barcelone, a upravo je protiv Barce odigrao i svoju prvu utakmicu, 2012. godine, u dresu Reala, odmah nakon dolaska iz londonskog Tottenhama. I tada je Real Madrid bio pobijedio sa 2:1, ali u Superkupu, a Modrić je dobio posljednjih osam minuta.

- Uživam ovdje od trenutka kada sam stigao. Sve što se dogodilo je nevjerojatno. Kad sam dolazio u Madrid i Real, to nisam mogao ni zamisliti - dodao je veznjak Reala i kapetan Vatrenih.

Od 400 utakmica u dresu "kraljevskog kluba" kao pobjednik je izišao iz njih 261. Pri tome je osvojio četiri Lige prvaka i četiri klupska svjetska prvenstva, tri europska Superkupa, tri španjolska Superkupa, dva prvenstva i jedan kup. Godine 2018. osvojio je Zlatnu loptu, nagradu za najboljeg nogometaša svijeta.

- Zadovoljan sam i zahvalan na svemu što mi se dogodilo tijekom tog razdoblja. Sada idemo po još toga - poručio je Luka. I. Li.
Možda ste propustili...

EUROPSKO GIMNASTIČKO PRVENSTVO

Srbić i Ude u finalu, Aurela sustigao umor

IZBOR NAJBOLJIH SPORTAŠA ĐAKOVA ZA 2023. GODINU

Ispred svih su Ivana i Andrej

Najčitanije iz rubrike