Sport
OSIJEK II DOČEKUJE VARAŽDINCE

Povratak u Gradski vrt obilježiti pobjedom
Objavljeno 23. listopada, 2021.

Nogometaši Osijeka II povezali su dva poraza na drugoligaškoj sceni, a raspored im neće baš olakšati pokušaj da ponovno pronađu pobjedničku stazu. Naime, u Gradski vrt stiže momčad Varaždina, čije ambicije sežu i do povratka u prvoligaško društvo, iako trenutačno za vodećim BSK-om zaostaju četiri boda. Osijek II, pak, ima svojih problema, a oni su najviše vezani uz realizaciju. Zabili su samo dva pogotka u posljednjih pet nastupa, pa nije ni čudo što im rezultati nisu bajni.

- Svjesni smo tog problema i puno radimo na tome kako bismo poboljšali taj segment naše igre. Mislim kako nam nedostaje malo više hrabrosti i odlučnosti u suparničkoj polovici terena, a ponekad i više preuzimanja odgovornosti. Vjerujem kako ćemo već protiv Varaždina biti bolji na tom planu. Konačno se vraćamo kući jer smo posljednja dva susreta kao domaćini igrali u Bijelom Brdu, a sad smo opet u Gradskom vrtu, pa se nadam kako će nam i to biti dodatni impuls. Varaždin je neugodan suparnik. Imaju individualnu kvalitetu u napadu, a pokazali su i karakter jer su se u prošlom kolu vratili iz dva pogotka minusa na gostovanju kod Opatije. Ne očekuje nas lak posao, ali mi smo domaćini i tako ćemo se postaviti. Tražit ćemo pobjedu i bolje napadačko izdanje - rekao je Tomislav Radotić, trener Osijeka II.

Za taj susret na raspolaganju neće imati stoperski tandem Barišić-Bakula koji odrađuje suspenziju zbog tri žuta kartona.

Vjerojatni sastav: Kolić, Burčul, Alexander, Karamatić, Cvijanović, Hanuljak, Stranput, Pudić, Bukvić, M. Kuprešak, Branšteter.

Susret Osijek II - Varaždin igra se u Gradskom vrtu (nedjelja, 15 sati), a ulaz je dopušten samo na zapadnu tribinu gledateljima s ulaznicom i COVID potvrdom. D. Keler

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

Najčitanije iz rubrike