Sport
NA POLJUDU JOŠ JEDAN VATRENI

Melnjak odbio unosnije
ponude i stigao u Hajduk
Objavljeno 23. rujna, 2021.
Nastavljaju se dolasci na splitski Poljud. Hajduk pojačava svoj igrački kadar i na taj način jasno ističe ambiciju za ovu sezonu, a to je napokon na Poljud donijeti jedan pokal. Po mogućnosti naslov prvaka Hrvatske, a ni osvajanje Kupa ne bi bio loš posao.



Nakon što je u srijedu ugovor s Hajdukom potpisao nekadašnji vratar hrvatske nogometne reprezentacije Danijel Subašić, dan kasnije sa splitskim klubom ugovor je sklopio i Dario Melnjak, 28-godišnji lijevi bočni igrač, koji je u Hajduk došao iz turskog prvoligaša Rizespora. Melnjak je potpisao ugovor do kraja ove sezone uz mogućnost produženja. Stigao je kao slobodan igrač, a u Hajduku će nositi dres s brojem 17.



Melnjak je rođen u Varaždinu, a nakon prvih profesionalnih koraka u Nedeljancu i Zelini igrao je za Slaven Belupo, pa potom za belgijski Lokeren, Neftçi iz Azerbajdžana, slovenske Domžale te na kraju i za Rizespor. Dobrim igrama skrenuo je na sebe pozornost izbornika Vatrenih Zlatka Dalića i donedavno je bio standardni hrvatski reprezentativac, a ukupno je u seniorskoj A vrsti upisao osam nastupa.



- Otvorila nam se mogućnost da ga dovedemo, jer je trenutačno bez ugovora. Njegova je prednost iskustvo i uz njega će Stipe Biuk, na toj lijevoj strani, sigurno napredovati. Riječ je o velikom profesionalcu, jakom karakteru i njegov je voljni moment za igranje u Hajduku golemi plus. Raduje nas to što je odbio mnogo bolje financijske ponude kako bi bio dio našeg projekta - rekao je Mindaugas Nikoličius, sportski direktor kluba s Poljuda.



Ovim dolascima splitski klub pojačao je i apetite svojih gladnih navijača koji se nadaju kako će napokon imati razloga za slavlje nakon niza razočaravajućih sezona. I. Li.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike