Mozaik
22. SIJEČNJA DOZNAJEMO DOBITNIKE NAGRADA CESARICA

Jaka konkurencija za hit 2020. godine
Objavljeno 21. siječnja, 2021.
Ovaj petak, 22. siječnja, u 20.05 na HTV2 doznat ćemo dobitnike nagrada Cesarica 2020. Protekla godina bila je veliki izazov za hrvatske glazbenike, ali unatoč teškoj godini stvarali su i snimali pjesme koje su nas iz mjeseca u mjesec osvajale i koje je publika prepoznala kao svoje. Dvanaest pjesama, dvanaest mjesečnih hitova koji su sada, na samom početku 2021., ušli u konkurenciju za hit godine. A konkurencija je i više nego jaka: Damir Kedžo, Antonija Šola i Mario Roth, Vinko Ćemeraš, Pravila igre, Marko Perković Thompson, Massimo, Zsa Zsa i Hiljson Mandela, Franka, Petar Grašo, Vanna i grupa Silente. Upravo njihovih 12 pjesama u borbi je za prestižnu nagradu – Cesaricu za hit godine.

U neobičnoj, izazovnoj i teškoj godini za nas, Cesarica je i dalje neumorno promovirala domaću glazbu, pružajući joj zasluženu pažnju. Sada smo došli do velikog finala i ovaj petak, 22. siječnja, na Drugom programu Hrvatske televizije te u programu Hrvatskog radija dodijelit će se Cesarica - nagrada publike za hit godine. Osim statue koja će pripasti najboljoj pjesmi 2020., kroz emisiju će se dodijeliti i brojne druge prestižne nagrade poput primjerice Cesarice za radijski hit, Cesarice za zabavni hit, nagrade za hit autora itd.

Kroz emisiju ćemo se prisjetiti i svih dvanaest dobitnika Hita mjeseca, vidjeti sva poznata lica hrvatske glazbe i uživati u najboljim pjesmama 2020. godine. T.K.
Možda ste propustili...

MARIETTE RISSENBEEK I CARLO CHATRIAN ŠEFOVI BERLINALEA

Izazov je organizirati veliki festival u ovako nesigurnom okružju

U NOVOJ SERIJI “THE FIRST LADY”

Gillian Anderson glumit će Eleanor Roosevelt

PRVA DAMA JAZZ-ROCKA ZDENKA KOVAČIČEK

Album s potpisom glazbene dive

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana