Sport
BOLJA SURADNJA

Logično je da HNS da novac
Objavljeno 24. studenog, 2020.
Lukša Jakobušić nedavno je zasjeo na poziciju predsjednika Hajduka i najavio kako splitski klub mora uspostaviti bolje odnose s Hrvatskim nogometnim savezom. Da to nisu prazne riječi i da bi dugogodišnji "rat" između HNS-a i Hajduka mogao ući u fazu primirja, posvjedočio je jučerašnji sastanak Jakobušića i predsjednika HNS-a Davora Šukera.


- Stalo nam je da Hajduk bude jak te da, u nogometnom žargonu, ima moć. HNS se neće uplitati u rad NS-a Splitsko-dalmatinske županije, jer bih volio da Hajduk tamo bude glavni dirigent i važan faktor, sve ono što njegovi čelnici moraju pokazati djelujući kroz tu instituciju kako bi ušli u Skupštinu HNS-a i po tom pitanju imaju moju potporu. Reprezentacija Hrvatske u ožujku opet dolazi u Split, moramo napraviti sve da bismo Modriću, Perišiću i društvu osigurali vrhunske uvjete za igru. Moj će prijedlog na sljedećoj sjednici IO-a biti da se obnovi travnjak poljudskog stadiona - kazao je Šuker.

- Ako će Poljud u sljedećih nekoliko godina biti primarni dom hrvatske nogometne reprezentacije, onda je logično da HNS uloži u infrastrukturu - dodao je Jakobušić. I. Li.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike