Sport
MALONOGOMETNI TURNIR TRI KORNERA PENAL

S Pinocchijem se doista ne treba šaliti, dobar posao napravio je Jug II
Objavljeno 2. srpnja, 2020.

Sve je zanimljivije na 17. malonogometnom turniru Tri kornera penal. S obzirom na to da se razigravanje po skupinama sad već sasvim približilo kraju, momčadi se bore za hvatanje što boljih startnih pozicija u eliminacijskoj fazi natjecanja.


Samo će mali broj momčadi okončati nastup na turniru već nakon prvog kruga, a velika će većina okušati sreću u nokaut-sustavu. Večeras će se već odigrati prvi susret tog tipa jer je na rasporedu jedna utakmica osmine finala kod starijih pionira. Kod ostalih mlađih uzrasta još traje razigravanje po skupinama. U konkurenciji limača čiste pobjede ostvarili su Donji grad i Olimpija Next car, a mnogo je neizvjesnije bilo u uzrastu početnika. Pekarnica Uvijek friško Čepin svladala je Carletto team (2:1) nakon velike borbe, a u susretu Osječki taxi - Elektra nije bilo pogodaka. U konkurenciji mlađih pionira Caffe bar Pinocchio do vrha je napunio mrežu Olimpije DGO (9:1), a čepinska momčad bila je uspješna i u uzrastu starijih pionira jer je Caffe bar Onxy svladao Print studio s 2:1. U dvije utakmice veterana vidjeli smo potpuno različite zaplete. Vrlo napet i neizvjestan bio je susret Auto Baranje Skripta i Caffe bara Porto Bricking, a na kraju se završio bez pobjednika (2:2), što će brobu za prvo mjesto u B skupini učiniti vrlo zanimljivom. U drugoj utakmici činilo se kako je Instos brzo slomio otpor Semper Paratusa. Već u prvih desetak minuta bilo je 3:0, ali Semper Paratus se vratio na 3:2, no onda je ostao bez goriva, pa je Instos odjurio do visoke pobjede (6:2). Seniorski susreti nisu donijeli nikakvu neizvjesnost. Osječko je s glatkih 4:0 svladalo Unterstadt, a dobar posao napravio je Jug II, koji je bio bolji od ekipe Zeleno polje Sigurnost s čak 7:1, što je iznimno važno u borbi za prvo mjesto u skupini koju vodi s DGO-om. Pred DGO-om će biti težak posao protiv Lukenda transporta jer, ako žele biti prvi, morat će pobijediti s najmanje s pet pogodaka razlike.

Baš taj susret igra se danas i bit će centralni događaj večeri, a prije njega je na rasporedu nekoliko zanimljivih veteranskih okršaja. D. Keler
REZULTATI
LIMAČI

Elektra - Donji grad 0:3

Olimpija Next car - Mursa 4:0

POČETNICI

Pekarnica Uvijek friško Čepin - Carletto team 2:1

Osječki taxi - Elektra 0:0

MLAĐI PIONIRI

Caffe bar Pinocchio - Olimpija DGO 9:1

STARIJI PIONIRI

Caffe bar Onyx Čepin - Print studio 2:1

VETERANI

Auto Baranja Skripta - Caffe bar Porto Bricking 2:2

Instos - MNK Semper Paratus 6:2

SENIORI

Osječko - Unterstadt 4:0

Jug II - Zeleno polje Sigurnost 7:1
VEČERAS NA TRI KORNERA PENAL
18: The black room - Carletto team (početnici), 18.25: Truck Servis Buzina Vuka - NK Tomislav Livana (mlađi pioniri), 18.50: osmina finala (stariji pioniri), 19.15: Lege - Semper Paratus, 19.50: Instos - Caffe bar Porto Bricking, 20.25: Rossoneri - MNK Stara Moša, 21: Atletico Osijek - Bicikli Jakovčević (veterani), 21.35: DGO - Lukenda transport, 22.10: Čarda kod Baranjca - Ravlić trans (seniori)
Najčitanije iz rubrike