Sport
KYLE WALKER TEŠKO PODNOSI KARANTENU

Pozvao prostitutke, pa se ispričava javnosti
Objavljeno 6. travnja, 2020.
Nije lako biti u samoizolaciji, pa ljudi na različite načine smišljaju kako se zabaviti i "ubiti" vrijeme u četiri zida. Zabaviti se htio i nogometaš Manchester Cityja te engleski reprezentativac Kyle Walker, ali nije ispalo dobro jer je u javnost isplivala vijest da je prekršio mjere boravka u kućnoj karanteni.

On i prijatelj prošloga su tjedna pozvali dvije prostitutke u nogometašev stan u Cheshireu, iako je ranije tog dana baš on zatražio od 1,5 milijuna svojih pratitelja na Twitteru da poštuju pravila i upute nadležnih institucija.

- Molim vas, ostanite kod kuće, čuvajte jedni druge u ova teška vremena. Provjeravajte kako su vaši voljeni, ali ih ne posjećujte - zavapio je u tvitu Walker i onda pozvao prostitutke.

Izvjesna Louise McNamara družila se Walkerom i za to dobila dvije tisuće funti.

- Dok poziva strance u svoju kuću zbog seksa, drugim ljudima drži predavanja o tome da trebaju ostati kući. Licemjer je koji ugrožava ljude - bila je oštra McNamara u razgovoru za The Sun.

Walker se ispričao engleskoj javnosti zbog svoje nepromišljenosti riječima:

"Trebao bih biti uzor, ali sam uprskao. Ispričavam se javnosti, ali i svojoj obitelji, prijateljima, klubu i navijačima što sam ih iznevjerio. Moji postupci su suprotnost od onoga što bih trebao raditi tijekom karantene!" Eto, došlo vrijeme da se nogometaši ne mogu družiti sa starletama i prostitutkama. Inače, igrač Cityja poznat je po nestašlucima izvan travnjaka, a tabloidi su ga razvlačili i nakon što se saznalo da je najboljoj prijateljici svoje supruge napravio dijete. I. Li.
Najčitanije iz rubrike