Sport
NAŠK

Što prije se osigurati i dati šansu mladima
Objavljeno 28. veljače, 2020.
Nogometaši NAŠK-a proljetni dio prvenstva Treće HNL "istok" otvaraju protiv Đakova Croatije. Sastaju se 11. s tablice i osmi Đakovčani, a domaćini vjeruju kako mogu pobijediti bolje pozicioniranog suparnika.

- Zadovoljni smo nakon zimskih priprema i treninzima i utakmicama koje smo odigrali. Igrači su marljivo radili i bili redoviti na treninzima, a to je preduvjet za proljetni optimizam - kazao je trener/igrač NAŠK-a Marin Barišić.

Tijekom stanke bilo je odlazaka, ali i dolazaka.

- Malo smo se pojačali, došli su mladi Vinogradac, pa Dubrović i Toure, a ostali smo bez Nikolića (poslovne obveze) i vratara Mikšića. Libong i Vučemilović kasno su došli na pripreme, ali postoje i neki problemi. Registracija Tourea, koji je odigrao vrlo dobro pripremne utakmice, te Vučemilovića (vratio se iz Grčke) još nije gotova i oni neće igrati protiv Đakova Croatije, ali očekujem da će papiri biti sređeni sljedećeg tjedna. U rad smo uključili nekoliko naših mladih igrača iz omladinskog pogona - dodao je Barišić, koji sve manje igra, a sve se više fokusira na trenersku ulogu.

Đakovo Croatija je suparnik u Našicama na proljetnoj premijeri, a prvi međusobni ogled tih klubova završio je 0:0.

- Đakovčani su jači nego u prvom dijelu prvenstva. Došao im je Domagoj Ivić, doveli su nekoliko mladih igrača iz Cibalije, a i trener Hrvoje Bušić odlično zna svoj posao. Malo sam ih gledao, jako su dobra ekipa. Po meni, puno bolja nego kada smo na startu prvenstva igrali kod njih. Ako odigramo kako smo igrali u pripremnom razdoblju, mi se nikoga ne bojimo. Moramo probati što prije osigurati opstanak i dati mladima šansu da što više igraju - zaključio je Barišić. S.S.
Možda ste propustili...

MURSAŠI SE ISKAZALI U KAŠTELANSKOJ MAJSTORICI

Najtežom stazom ponovno do finala doigravanja za prvaka

EUROPSKO PRVENSTVO U BOKSU

Veočić je krenuo pobjedom od 5:0

Najčitanije iz rubrike