Sport
RUKOMETNA PREMIJER LIGA

Vinkovčani na vrhu bez izgubljenog boda
Objavljeno 7. listopada, 2019.
Rukometaši Spačve Vinkovci ostvarili su i treću prvenstvenu pobjedu u Premijer ligi. U susretu 3. kola gostovali su u Gospinu polju kod Dubrovnika i kući ponijeli pun plijen. Vinkovčani su uz Dubravu i Bjelovar neporaženi u premijerligaškom društvu, a jedini su sa stopostotnim uspjehom.


Dubrovnik se pokazao kao kvalitetan suparnik na čijoj trenerskoj klupi sjedi Osječanin Silvio Ivandija, no Spačva je u završnici susreta bila bolja i osvojila oba boda.


U prvom poluvremenu vodila se velika borba za svaki pogodak, momčadi su se izmjenjivale u vodstvu, da bi se na odmor otišlo s - 15:15. U nastavku susreta bilo je izjednačeno do 44. minute i rezultata 22:22. Od tada Vinkovčani ubacuju u "brzinu više" i prvi put odlaze na tri razlike (22:25). Imali su rukometaši Spačve tri puta i po "+4" (24:28, 25:29. 26:30), ali na kraju im je navažnije da su pobijedili.
Kod gostiju najefikasniji su bili Raguž sa šest pogodaka, a pratili su ga Mažurana s pet i Jurić s četiri, dok je kod gostiju najviše zabio Lončarica (6). U sljedećem kolu, sljedećeg vikenda, Vinkovčani u svojoj dvorani dočekuju rukometaše Gorice. A. Grgić
DUBROVNIK       27 (15)

SPAČVA       30 (15)

DUBROVNIK - SD “Gospino polje”. Gledatelja 350. Suci: Ante Mikelić i Petar Parađina (oba iz Solina).

DUBROVNIK: Janđel, Knez, Brnin, Avdić, Putica 1, Gabrieri, Bušlje 5, Bevanda 2, Dabelić 1, Srna 3, Morović, Kobetić 4(4), Barišić, Radić 3, Lončarica 6, Terziqi 2(1). TRENER: Silvio Ivandija.

SPAČVA-VINKOVCI: Ćirović, Jurić 4(3), Maroš 2, Mažurana 5, Nađ, Vašarević, Vignjević 2, Pašagić, Marić 3, Vukušić 3, Antunović, Raguž 6, Mihaljević 2, Gaća 1, Bolanča 2, Buhiniček. TRENER: Josip Mečić.

SEDMERCI: Dubrovnik 7(5), Spačva-Vinkovci 4(3); ISKLJUČENJA: Dubrovnik 14 minuta, Spačva-Vinkovci 12 minuta.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike