Sport
JELISAVAC

Mrdeša jedini pronašao put do mreže u susretu punom prilika
Objavljeno 16. rujna, 2019.
Prvo poluvrijeme bilo je izuzetno sadržajno, s prilikama na obje strane. Do prednosti su prvi mogli domaćini, najprije u 18. minuti kada je mladi Vuzem išao sam na vratara Anića koji je na vrijeme istrčao i spriječio pogodak. Dvije minute kasnije Pavlović je pucao u Anića, a isti igrač nedugo potom pogodio je i vratnicu. Potom je red stigao na goste, Koledić je zatresao vratnicu, zatim je Mrdeša šutirao pokraj nje, da bi u 39. minuti isti igrač doveo Bedem u vodstvo, nakon što je ubačenu loptu ljevicom poslao pokraj nemoćnog Banovića. U drugom poluvremenu premoć Vihora, prvi je zaprijetio Samir Kubala, no pogodio je Anića. Takva otvorena igra domaćina omogućila je Bedemu nekoliko kontranapada koje su na vrijeme spriječili vratar Banović te stoperi Čaušić i Purgar. Brojni korneri i slobodni udarci prema vratima Bedema nisu donijeli učinak. Tako je nakon centaršuta Dinjara Čaušić pucao glavom pokraj vratnice, dok je Stranatića na pet metara u izglednoj prilici srušio gostujući vratar, no sudac je ostao nijem. Isti je igrač bio u prilici i pred sam kraj kada je pucao pokraj gola, kao i Radinković, koji je pogodio vanjski dio mreže. S.S.
Vihor       0

Bedem       1 (1)

JELISAVAC - Igralište Koreja. Gledatelja: 150. Sudac: Alan Dobraš (Požega) 7.

Strijelac: 0:1 Mrdeša (39). Žuti kartoni: Stranatić (Vihor), Babić, Validžić, Suppiger (Bedem).

VIHOR: Banović 7, Purgar 7, M. Kubala 6,5 (od 46.Jović 6,5), Ferenčak 6,5, Pavlović 6,5, Dinjar 6,5, A. Grafina 6,5 (od 46. Radinković 6,5), Vuzem 6,5 (od 54. Stranatić -), Vratković 6,5, S.Kubala 6,5, Čaušić 7.

BEDEM: Anić 7,5, Babić 6,5, Smolčić 6,5, Borko 6,5, Validžić 6,5, Kirchbauer 6,5 (od 66.Gazić -), Mrdeša 7, Koledić 6,5, Suppiger 6,5 (od 90. L. Sambol -), Pintarić 6,5 (od 46. Leko 6), Jagustin 6,5.

IGRAČ UTAKMICA: ANTE ANIĆ (BEDEM)
Možda ste propustili...

OSMINA FINALA KUPA HRVATSKE U KUGLANJU

Očekivani rasplet za slavonsku petorku, dvojac među osam

GIMNASTIČKI SK U DOHI

Benović ušao i u finale preskoka

UMRO KRALJ NAMJEŠTANJA I PRIJEVARA

Namjestio da utakmica završi 134:0

Najčitanije iz rubrike